Oldal frissítése

ASUS GT610-1GD3-L

5,0 17 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ASUS GT610-1GD3-L

Videokártya Asus GT610-1GD3-L tervezték összeállítások alacsonyabb követelményeket támaszt a grafikus teljesítményt. Tökéletesen alkalmas arra, hogy a számítógépek irodai használatra és háztartási gépek a multimédiás lejátszáshoz. Mivel a kis mérete alkalmas alacsony profilú burkolatok, tudja használni, valamint a HTPC. Különleges porálló ventilátor és minimális zaj, így nem zavarja a látványt a HD videót.
Annak ellenére, hogy az alacsony ár kártyákat támogatja a legújabb grafikus technológia. A kártya NVIDIA CUDA technológiát, ezáltal lehetővé téve, hogy a bonyolult számításokat a grafikus processzor. NVIDIA PhysX támogatja a fizika számításai segítségével élvezhetik a Dinamikus vizuális effektusok: fantasztikus robbanások, hulló törmelék, reális víz, és valóban hűséges karaktert. Támogatja a DirectX 11.1 és 1 GB grafikus memória lehetővé teszi, hogy játszani ezt a kártyát, és kevésbé igényes játékokat.
A különleges ötvözet Super Alloy Power supply áramkörök mellett segít növelni a teljesítményt, kisebb feszültség veszteség, jobb tartósság, alacsonyabb üzemi hőmérsékletet. Jellemzők és teljesítmény grafikus kártya mindig van ellenőrzés alatt a segítségével GPU Tweak program, amely lehetővé teszi az intuitív tuning kártya valós időben. Hőmérsékletének figyelésére kártyák, változtassa meg a ventilátor sebességét vagy egyenlő borítani a kártya lesz szó, néhány kattintással.

Paraméterek

Chip

Modellmegjelölés NVIDIA GeForce GT 610
Stream processzorok száma 48×
Gyártási technológia 40 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Multimédia

Memória

RAM memória mérete 1 GB
Memória típusa DDR3

Órajel

Alap órajel 810 MHz
Memória frekvenciája 1 200 MHz (1,2 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 2.0
Monitor csatlakozás DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Kimenetek száma 3

Technológia

DirectX változat 11.1

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Egy slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 29 W
Szükséges plusz tápkábel Nem
Kód:  EC293j1
Termékszám:  90-C1CSC2-L0UANAYZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10