Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ASUS EXPEDITION RX570 OC 4GB

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS EXPEDITION RX570 OC 4GB

Gamer masina megfizethető áron? A Radeon RX videokártyák új generációja már megérkezett! A Radeon RX 570 modell a maga 4 GB memóriájával egy gamert sem hagy elégedetlenül. A videokártya a 14 nm-es gyártástechnológiájú Polaris 20 architektúrán alapul, amely nagyban lecsökkentette a fogyasztását, miközben a teljesítményét megnövelte. Hála a CrossFire technológiának ezt a teljesítményt még ennél jobban is fel lehet turbózni.

Legfontosabb jellemzők

  • A legújabb architektúra számos technológiával
  • Kiváló ár/teljesítmény arány
  • Elegendő teljesítmény a jelenlegi és a jövőbeli játékok futtatásához
  • Túlütemezett modell közvetlenül a gyártótól
  • Minőségi Az ASUS EXPEDITION kialakítás
  • Teljesmértékű DirectX 12 és Vulcan támogatás
  • A HDMI 2.0b és a DisplayPort 1.4 támogatják a 4K megjelenítést

A teljesítmény növelése a zökkenőmentesebb játék érdekében

A Radeon RX 570 bőséges teljesítménynel rendelkezik a sikeres elődjéhez képest, ugyanis az alap GPU frekvenciája is megnövekedett néhány százalékkal. Az új chipek már a gyártástól kezdve tesztelve lettek, hogy biztosan bírják a nagyobb megterhelés is. A mag maximális üteme ennek a modellnek az esetében 1256 MHz, amellyel egybedolgozik a 4 GB kapacitású GDDR5 memória is a maga 7000 MHz órajelével.

Kiváló minőség és maximális megbízhatóság

Az EXPEDITION sorozat videokártyái minőségi kialakítással jeleskednek, amely a problémamentes nonstop üzemre lett optimalizálva. 144 órás alapos tesztelésen esett át minden kártya, amely során ki lett próbálva a kompatibilitása a populáris játékokkal is. Ennek a kialakításnak az előnyeit még akkor is kihasználod, ha épp nem gamerkedsz éjjel-nappal. A Radeon RX 570 ugyanis garantálja számodra a hosszú élettartamot az elsőosztályú alkatrészeknek köszönhetően, amelyek az Auto-Extreme technológia segítségével lettek létrehozva.

Széleskörű csatlakoztathatóság

A kártya kiváló ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik, és teljes mértékben megfelel a korunk trendjeinek. Megtalálható rajta a DisplayPort 1.4, a HDMI és a DVI-D kimenet is. Nem hiányozhat a FreeSync technológia támogatása a folyamatos kép érdekében, illetve a HDR sem a nagyszerű színkavalkád végett. Ezzel a videokártyával lehetőséged adódik megtapasztalni a tökéletes játékélményt a maga 4K felbontásában annak minden apró kis részletével együtt. Az AMD FreeSync 2 technológia pedig gondoskodik arról, hogy a megjelenített jelenet tökéletesen folyamatos maradhasson.

Paraméterek

Méret

Szélesség 240 mm
Magasság 39 mm
Mélység 130 mm

Chip

Chip gyártója AMD Radeon
Modellmegjelölés RX 570
Stream processzorok száma 2 048×
Gyártási technológia 14 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék
GPU Benchmark 6 882

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 256 MHz
Memória frekvenciája 7 000 MHz (7 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 3

Technológia

Speciális videókártya funkciók Radeon VR-Ready
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os
Ventilátorok száma 2 ×

Fogyasztás

TDP fogyasztás 150 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 450 W
Kód:  ECr570c
Termékszám:  90YV0AI0-M0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05