Oldal frissítése

Mikrohullámú sütők

Automata programok

Némely mikrohullámú sütőnél automata programokkal találkozhatsz. Gyakran elég megadni az étel típusát és tömegét, minden mást a sütő csinál. Némely modell több fázis elkészítésre képes, klasszikusan a felolvasztásra, főzésre és melegen tartásra.

Grill

A grilles mikrohullámú sütők az élelmiszereket nem csak felmelegítik, de a húst, a zöldséget vagy a halat grillezni is tudják. Alkalmas péksütemények vagy tésztás tálak sütésére is.

Rostély

A rostély egy forgótányérra van helyezve és lehetővé teszi a mindkét oldalról történő sütést. Csak grillfunkcióval rendelkező mikrohullámú sütőknél használható.

Párolás

A párolás során több vitamin marad meg az élelmiszerekben és teljesen olajmentesen működik. Ideális az egészséges és könnyű ételek elkészítéséhez. Tipikus párolt ételek lehetnek a húsok, a zöldségek és a halak, mert hosszabb ideig megőrzik ízüket és színüket.

Baking

A multifunkcionális mikrohullámú sütő a kis háztartásokban teljes mértékben képesek helyettesíteni a klasszikus sütőket. A speciális tányérral Crisp, azaz a ropogósra sütés funkciót is használhatod. Sültkrumpli vagy pizza sütése esetén optimális választás.

Kombinált mód

A mikrohullámú és grillező mód kombinációja az olyan ételek elkészítéséhez ideális, amelyeket egyidejűleg meg is szeretnél sütni (pizza, lasagne, stb.).

Kiolvasztás

A kiolvasztás funkció helyesen állítja be a fagyott termék egyenletes felengedéséhez szükséges teljesítményt.Ha gyakran olvasztasz ki fagyott termékeket, válassz megfelelő méretű mikrohullámú sütőt. Például egy nagyobb baromfi kiolvasztásához egy 20-25 literes vagy annál is nagyobb űrmértékűre lesz szükséged. Némely mikrohullámú sütő intelligens kiolvasztással rendelkezik, azaz elég megadni a tömeget és az élelmiszer fajtáját, minden más automatikusan állítódik be. 

Hőálló tányér

Különleges tányér a kétoldalú sütéshez. Ideális ropogós pékáruk készítéséhez.

Időzítő

Az elektromos vezérlésű mikrohullámú sütők funkciója. Lehetővé teszi az adott élelmiszernél egyszerűen beállítani az elkészítési időt.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20