Oldal frissítése

Alza News

Hogyan aszaljunk gyümölcsöt, zöldséget és egyebeket aszalógéppel?

Az élelmiszerek szárítása a tartósítás egyik legjobb módja. Az aszalással megőrizzük a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, miközben meghosszabbítjuk a élelmiszerek eltarthatóságát. Szerezz be egy aszalógépet és tárazz be gyümölcsökből és zöldségekből a hosszú télre. Sorra vesszük, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani az aszalógépet, hogyan kell gombát és húst szárítani, gyümölcsöt aszalni aszalógéppel és általában írunk az aszalógép használatáról.

Lezajlott a barcelonai MWC 2024, íme a 8 legérdekesebb újdonság

Az MWC 2024, a világ legnagyobb mobilelektronikai szakvására már mögöttünk van, és a barcelonai rendezvényen résztvevő gyártók nem spóroltak a bejelentéseikkel. Milyen újdonságokra derült fény idén, és melyek azok, amelyek a közeljövő mobiltelefonos fejlesztéseiről árulkodnak? Összefoglaló cikkünkből megtudhatsz minden lényeges dolgot.

Milyen SSD-t vegyek? | Milyen HDD-t vegyek?

Ha HDD-t vagy SSD-t keresel, de elakadtál a kiválasztási folyamatban, készítettünk számodra egy cikket, amely segít eligazodni az alapvető paraméterek között, hogy ki tudd választani az igényeidnek leginkább megfelelő adattárolót.

Okostelefon gyerekeknek karácsonyra – Melyiket érdemes választani?

Hogyan válasszuk ki gyermekünk számára a több száz mobiltelefon közül a megfelelőt? Akár első osztályos, 10 éves vagy tinédzser, igyekszünk segíteni. Tanácsokat adunk, hogy mit érdemes keresni, és néhány tippel is szolgálunk a legjobb gyerekeknek szánt telefonokkal kapcsolatban.

Milyen TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ)

A TV funkciója folyamatosan változik. Napjainkra már nem csupán a televíziós sugárzás vételére szolgál, hanem a háztartások multimédiás központjává is vált.

Milyen okosórát vegyek méret alapján?

Gyakran elhangzik nálad a kérdés, hogy mégis milyen okosórát vegyek? De nem tudod, hogyan válaszd ki a számodra megfelelő méretet? A következő cikkben az óra méretezésének alapfogalmait vesszük szemügyre, és adunk néhány tippet arról is, hogy milyen okosórát érdemes venni.

Ujjlenyomat-olvasók a mobilokban: típusok és funkciók

A ujjlenyomat-olvasás biometrikus technológiája jelentős fejlődésen esett át az utóbbi években. A régi beolvasó módszereket fokozatosan kezdték felváltani az új és hatékonyabb módszerek. Hogyan működnek a legújabb ujjlenyomat-olvasó technológiák?

A legjobb processzorok (2021)

A processzor kétségkívül bármely számítógép legfontosabb része. De vajon melyik a legjobb processzor? Hány maggal kell rendelkeznie? Mekkora órajelet kell elérnie? Milyen erős grafikus kártyát kell táplálnia? Mekkora legyen a legjobb processzor energiafelhasználása és hogyan kell lehűteni? És, ami a legfontosabb, mennyi pénzt vagy hajlandó kiadni a legjobb processzorért? Ez a cikk választ ad a leggyakoribb kérdésekre, és egy alulértékelt segítség 2021 megfelelő és legjobb processzorainak kiválasztásában. Lássuk! 

Microsoft CSP – A Microsoft rugalmas havi előfizetése!

Az Alza a Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) szolgáltatással együttműködve jelentősen kibővíti az elektronikus licencek kínálatát. Hogyan lehet céged üzleti növekedésedet fellendíteni és ugyanakkor pénzt megtakarítani egy Microsoft havi előfizetéssel? S milyen további előnyökre tehetsz szert? Olvasd el cikkünket!

Hogyan válasszunk mobiltelefon-tartót?

Nem tudod, hogyan válassz mobiltelefon-tartót? Nem vagy biztos benne, hogyan tudsz még jobb fényképeket és szelfiket készíteni? Ezekre és más kérdésekre is választ adunk útmutatónkban, és természetesen nem feledkeztünk el a fotóállványokról és szelfi botokról sem.

Milyen powerbankot vegyek?

Powerbankot keresel, de nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne ideális a számodra? Számos típus létezik és mindegyik valami másban emelkedik ki. Azonban több alapvető jellemzőt is meghatározhatunk, amelyek alapján kiválaszthatod a megfelelő készüléket. Örömmel bemutatjuk ezeket az alábbi cikkünkben.

AlzaPower Rage R2 (TESZT) – Az ár-érték arány győztese?

Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz, ha összetöri vagy elveszíti? Olvasd el AlzaPower Rage R2 hangszóró tesztünket, amely kiválóan teljesít ár-érték arány szempontból. Teszteltük a hangzását, a vízállóságát, a frekvenciatartományát, a működési idejét és a kidolgozottság minőségét is.

Hogyan válaszd ki a legjobb FOREO LUNA arctisztító kefét

Bár minden LUNA típusnak megvan a maga sajátossága, először kezdjük azzal, amiben közösek. Mindegyikben megtalálható a jellegzetes T-Sonic pulzálás, és elsődleges céljuk, hogy olyan arctisztítást nyújtsanak, amely után a bőr puha és tiszta lesz. Mindegyik LUNA testre biztonságos szilikonból készül, így nem nő baktérium rajtuk, vízállók, és a szennyeződések, valamint a faggyú 99,5%-át eltávolítják. Hogy mi is a legjobb az egészben? Soha nem kell kicserélni őket, így rendkívül költséghatékonyak. Fontos, hogy megismered az arctisztító kefék közötti különbséget, így az életstílusodhoz és bőrtípusodhoz legmegfelelőbbet tudod kiválasztani. Fogjunk is hozzá!

Bitcoin (Minden, amit tudni kell róla)

A Bitcoin ára és népszerűsége folyamatosan növekszik. Nézzük meg nagyvonalakban, hogyan is működik. Ismertetjük, hogy lehet vásárolni, fizetni vele, hogyan tárolható a Bitcoin pénztárcában (wallet). Elmondjuk, melyek a fő kockázatok a Bitcoinnal kapcsolatban.

HP Envy 15-bp101nc x360 (TESZT)

A HP Envy 15 x360 A HP Envy 15 x360 egy 2 az 1-ben laptop, amely nemcsak rugalmas használatot, hanem a modern Intel Core i5-8250U processzor és a dedikált NVIDIA GeForce MX150 grafikus kártya nagy teljesítményét is kínálja. Tesztünkben alaposan kiveséztük minden részletét.

ETHlargement - A hashrate 40%-kal növekszik

Profitot szeretnél szerezni, igaz? Ha rendelkezel az OhGodACompany megoldásával, a bányászatból származó bevételeid drasztikusan növekedni fognak. A fejlesztők azt ígérik akár 40%-kal növekedhet a hashrate az ETlargement telepítése után. Túl jó ahhoz, hogy igaz legyen? Tudj meg többet a cikkből. 

AMD Ryzen 2 Pinnacle Ridge (VÉLEMÉNYEK ÉS TESZTEK)

Az AMD egy évet adott arra, hogy kiörömködjük magunkat az új Ryzen processzoron, és máris tálalja a második generációt. Pinnacle Ridge kódjelzés alatt kerültek kezeink közé a hatmagos AMD Ryzen 5 2600 és 2600X, valamint a nyolcmagos AMD Ryzen 7 2700 és 2700X procik. Milyen teljesítményjavulás vár ránk az első generációhoz képest? Megállják-e a helyüket az Intel konkurenciájával szemben? Tesztünk során reflektorfénybe kerül az AMD Pinnacle Ridge.

SAFE Network (MINDEN AMIT TUDNOD KELL) - Egy projekt, ami decentralizált Internetet garantál

Hogyan néz ki az internet, ha adataink nem folyamatosan harmadik felek irányítása alatt állnak, és hogyan élvezhetjük az igazi magánéletet? A válasz az ambiciózus SAFE Network projekt MaidSafeCoin (MAID) és SafeCoin (SFE) digitális tokenekkel.

Hardveres pénztárcák - Hogyan frissítsd

A hardveres pénztárcák a kriptovaluták tárolásának legbiztonságosabb módja, de ezekre is folyamatos veszélyek leselkednek. Hogyan frissíthető a Ledger Nano S és a Trezor? Megtudhatod cikkünkből. 

AMD Raven Ridge - Ryzen 5 2400G és Ryzen 3 2200G (ÉRTÉKELÉS ÉS TESZTEK)

Képes-e a processzoron integrált grafikákon zökkenőmentesen lejátszani? Ahogy a véleményünk is mutatja, igen. A Raven Ridge APU az AMD-től a Vega grafikus maggal éppen megérkezett. Tehát az AMD Ryzen olyan érdekes interakciókat csábít, amelyek elegáns, olcsóbb költségkeret-megoldást eredményeznek népszerű és újabb játékok, különösen az eSport szegmens számára.
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05