Oldal frissítése

Technologies

Kvantumszámítógép (minden, amit tudni kell róla)

A tudósok az 1980-as évek óta keményen dolgoznak egy olyan számítógép megépítésén, amely a kvantumfizika lenyűgöző törvényeit felhasználva gyorsabban hajtja végre a számításigényes feladatokat. De hogyan is működik valójában egy kvantumszámítógép? Megváltoztathatják-e egy nap a kvantumszámítógépek a számítástechnika világát? Cikkünkből megtudhatod!

Liquid Retina XDR panel

A Liquid Retina XDR az Apple által használt elnevezés a csúcskategóriás kijelzőkre, amelyek rendkívül nagy felbontást, széles színskálát és magas kontrasztarányt kínálnak. Ez a paneltípus kivételes képminőséget biztosít a legigényesebb feladatokhoz is.

Mi kell a streameléshez? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Szeretnél sikeres streamerré válni, aki nemcsak a nézőket szórakoztatja, hanem jelentős összegeket is kereshet? A képességeid önmagukban nem elegendőek. Szerezd be a megfelelő felszerelést, hogy ne vessz el a streaming forgatagában.

Mi az az SSD? (SSD vs HDD)

Az első SSD meghajtót 1976-ban gyártották le, de 35 hosszú évbe telt, amíg az ára elérte azt a szintet, hogy a nagy tömegek számára is elérhetővé váljon. Mit hozott magával tulajdonképpen az SSD, mennyire megbízható, és hogyan csatlakozik? Mi a különbség az SSD és a HDD között? Mi az NVMe SSD? Milyen SSD-t vegyek? Cikkünkből megtudhatod.

Bemutatjuk: a Philips Hue világítás három új típusa

A Philips három innovációval rukkolt elő, amely teljesen új dimenzióba helyezi otthonod világítását. A Hue Centris tökéletesen helyettesíti az átlagos mennyezeti világítást, a Hue White égő a klasszikus 100W-os égő szerepét veszi át és extra előnyökkel toldja meg, a Hue LightStrip Plus V4 pedig elődjenék egy továbbfejlesztett változatát képviseli. 

A gőzmosógép és -szárítógép eltávolítja a ruhából az allergéneket, baktériumokat és vírusokat

A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan lehet megvédeni magunkat a fertőzéstől. A higiéniai előírások következetes betartása és a zsúfolt helyek elkerülése mellett a háztartásunkra is fokozott figyelmet kell szentelni. A gyakori takarítás mellett a ruházat gondos tisztítására is nagy hangsúlyt kell fektetni. A vírusok nemcsak a felületeken, hanem a ruházaton is több órán át életben maradhatnak. Ebben az esetben nagyszerű megoldást kínálnak a gőzmosógépek és -szárítógépek, amelyek hatékonyan eltávolítják a ruhából nemcsak a vírusokat, hanem a baktériumokat és az allergéneket is. Ezenkívül a ruházatot és a környezetet is kímélik. Hogyan működnek valójában?

Hogy működik a vezeték nélküli töltés?

A modern okostelefonok különféle szórakoztató funkciókkal rendelkeznek, de az, hogy a vezetéket minden nap csatlakoztatni kell a töltőhöz, egyszerűen púp az ember hátán. Tanácsot adunk a kényelmes vezeték nélküli töltés megszervezéséhez, hogy a telefonod mindig tele legyen energiával.

A GPS helymeghatározók figyelnek mindenre, ami értékes számodra

A GPS helymeghatározó hasznos eszköz az emberek, gépjárművek, motorok, autók és értéktárgyak megfigyelésére. Ha attól félsz, hogy valamit elvesztesz, a GPS nyomkövető az egyszerű megoldás számodra. Az alábbiakban elmondjuk, hogyan működik és melyik típus a legmegfelelőbb a különböző igényekhez.

NVIDIA GeForce GTX 1050 a 1050 Ti, a legolcsóbb Pascal alapú videokártyák

A GeForce GTX 1050 a hazai piacra októberben érkezik, rögtön két változatban, az erősebbik "Ti" jelzéssel. Ez a megkülönböztetés több éve már kizárólag a különleges modelleknek van fenntarva. Megállja vajon a helyét a Pascal család új tagja a konkurenciával szemben?

Az Intel Compute Stick A TV készüléket számítógéppé alakítja át

Az Intel Compute Stick egy teljes értékű számítógép flash drive-ban méretezve. A szuper kompakt kialakításnak megfelelően, bárhova magával viheti az eszközt. Egyszerűen csatlakoztassa az eszközt a TV-hez vagy a monitorhoz, és azonnal internetezhet, megtekintheti a multimédia fájlokat, dolgozhat vagy játszhat. 

Élvezze az üdítő és egészséges italokat a Concept Active Smoothie turmixgéppel

A színes Concept Active Smoothie turmixgép családdal egészséges italokat készíthet, melyek egész délelőttre energiával töltik fel. Hatféle ragyogó színből és kétféle kivitelből választhat. A családi változatot, vagy inkább valamelyik színes darabot választja?

Internet connection in countries around the world

ComfortWay allows you to relax and forget about high roaming fees, watching your spending and searching for cheaper internet providers when you're away from home on business or holiday.

The future of identity verification

Today, our identity and personal data is normally securely accessed using a password. But how does this method fit in the future?

Enrich your sleep

The French company Withings have produced a unique product which helps improve the quality of your sleep and daily life.

A Revolution in the World of Hard Drives

Entrust your data to Western Digital's 40 years of experience with the brand new My Passport Wireless, a unique hard drive that is fully wireless and portable.

Don’t Miss the Action with Outdoor Cameras from Rollei

The German company Rollei transforms its long tradition of camera manufacture into extraordinary and unique products.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10