Oldal frissítése

Recenze

Motorola Edge 50 Pro (TESZT): egy tökéletes kijelzővel ellátott különlegesség, amely jól tud fotózni és gyorsan töltődik

A Motorola Edge 50 egy három modellből álló sorozat. Mindegyik szolid teljesítményt ígér stílusos kialakításban. Ezúttal a középsőt, a Motorola Edge 50 Pro-t vizsgáltuk meg. Mi keltett bennünk érdeklődést, meglepetést, de egy kicsit szomorúságot is? Cikkünkből megtudhatod.

Xiaomi 13T Pro (TESZT): megfizethető zászlóshajó minőségi kamerával és villámgyors töltéssel

A Xiaomi kínálatában megjelent a Xiaomi 13T Pro modell, a Pro jelző nélküli modellel együtt, amelyhez képest azonban hasznos előnyökkel rendelkezik. Ezen előnyök egyúttal magasabb kategóriába is helyezik. Hogyan teljesít a gyakorlatban, mivel tűnik ki a tömegből, és mely telefonokkal veheti fel bátran a versenyt? Olvasd el a Xiaomi 13T Pro okostelefon teszteléséről szóló cikkünket.

A legjobb robotporszívók

Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a legjobb robotporszívókat árplafon nélkül, a legjobb robotporszívókat a középkategóriában, valamint az olcsó robotporszívókat is, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni.

Samsung Galaxy S23 Ultra (TESZT): még jobb kamera és brutális teljesítmény

A Samsung Galaxy S23 sorozat a történelem egyik legjobban felszerelt okostelefon-sorozata. Bemutatónkban most annak legjobb képviselőjét vettük górcső alá. A Samsung Galaxy S23 Ultra még jobb teljesítményt és lenyűgöző kameraspecifikációkat tesz le az asztalra. Vajon ez elég lesz a sikerhez?

Siguro SK-R760 Pure Beauty White arcmasszírozó gép (BEMUTATÓ)

Kíváncsi vagy, milyen eredményeket érhetsz el a Siguro SK-R760 arcmasszírozóval, ha a használatát beépíted a rendszeres bőrápolási rutinodba? Ez egy innovatív eszköz, mely rádiófrekvenciás és mikroáramú kezeléseket, valamint infravörös fényterápiát kínál. Lehetőségünk nyílt otthoni környezetben kipróbálni és letesztelni. Lássuk, mire jutottunk a Siguro arcmasszírozóval.

Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua vezeték nélküli rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy teljesítményével kiemelkedik a kínálatból, és rengeteg tartozékot tartalmaz az átfogó, padlótól a mennyezetig tartó takarításhoz? Mindezt megtudhatod bemutatónkból.

Age of Empires IV (multiplayer BENYOMÁSOK) - Teljes erővel tér vissza a történelem legnépszerűbb RTS márkája?

Az Age of Empires IV teljes verziójának megjelenési dátuma rohamosan közeledik, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy nyílt bétatesztet tartanak, hogy megmutassák a világnak a játékban szereplő harcos nemzetek felének multiplayer akcióját, néhány érdekes pálya mellett. A játékról szerzett benyomásainkban elolvashatod, hogyan teljesített nálunk a játék, mit szólunk az optimalizáláshoz, és hogy sikert jósolunk-e neki.

Deathloop (ÉRTÉKELÉS) – Elveszve az időhurokban

Legújabb címükkel az Arkane Studios (Dishonored, Prey) fejlesztői kilépnek az ismerős márkák biztonságos vizéről - PC-re és PS5-re érkezik a Deathloop, egy vadonatúj akció-kalandjáték, amelyben egy olyan ember szerepébe bújunk, aki újra és újra átél egy napot. Vajon sikerült a fejlesztőknek egy érdekes koncepciót kíméletlenül szórakoztató élménnyé változtatni, vagy csak ismétlődő unalommal fogunk találkozni? Tudd meg értékelésünkből. 

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids (Mini áttekintés) – Kelták vs. Vikingek

Az Assassin's Creed Valhalla novemberben jelent meg, így bőven volt időd meghódítani Anglia partjait. Most a Raven klán elismert törzsfőnökeként új kihívásoknak nézhetsz elébe. Az első ezek közül Írországba visz, ahol a Wrath of the Druids történet kiegészítő történetben egy ősi kelta druida csoport ellen kell harcba szállnod. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a zöld szigetet mini áttekintésünkben.

MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8G (RECENZIÓ ÉS TESZTEK)

Hatalmas méretek, Dual BIOS és a középen sárkány emblémával ellátott hűtőventilátorok, mindezek félreérthetetlen jelei annak, hogy ma az Alza.cz oldalon az MSI SUPRIM sorozatának egyik videókártyáját fogjuk megnézni. Ez a videókártya az MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8G, és ma alaposan megnézzük.

Call of Duty: Warzone még mindig egy szórakoztató battle royale... többnyire (ÁTTEKINTÉS)

Ez év márciusában a Warzone-rezsim a Call of Duty: Modern Warfare teljes értékű részévé vált. Azóta ezt az ingyenesen játszható és platformokon átívelő címet számos igazán merész frissítéssel dobták fel, és az egyes Battle Royale és Plunder módjai is különféle változásokon mentek keresztül (amelyekből némelyiket nem fogadták kitörő örömmel). A Warzone-t már több, mint 60 millióan játszották - de vajon kínál-e még valami újat két hónappal a megjelenése után, vagy kezd sztereotípiába fulladni? Olvasd el áttekintésünket.

Dyson V11 Absolute Akkumulátoros rúdporszívó (TESZT)

A Dyson V11 Absolute akkumulátoros vezeték nélküli rúdporszívó már első látásra megragadja a figyelmet de milyen lehet a használata? Úgy döntöttünk, leteszteljük ezt a kivételes porszívót, mely az egyik legdrágább modell a piacon. De vajon a legjobb is? Cikkünkből kiderül.

AMD Ryzen 2 Pinnacle Ridge (VÉLEMÉNYEK ÉS TESZTEK)

Az AMD egy évet adott arra, hogy kiörömködjük magunkat az új Ryzen processzoron, és máris tálalja a második generációt. Pinnacle Ridge kódjelzés alatt kerültek kezeink közé a hatmagos AMD Ryzen 5 2600 és 2600X, valamint a nyolcmagos AMD Ryzen 7 2700 és 2700X procik. Milyen teljesítményjavulás vár ránk az első generációhoz képest? Megállják-e a helyüket az Intel konkurenciájával szemben? Tesztünk során reflektorfénybe kerül az AMD Pinnacle Ridge.

Sea of Thieves (TESZT) - új tartalmakkal

A régóta várt kalóz online akció a Sea of Thieves. A tesztünkből kiderül, hogy a DLC hogyan egészíti ki az egyre népszerűbb Rare stúdió címet. Olvassa el cikkünket is.

AMD Raven Ridge - Ryzen 5 2400G és Ryzen 3 2200G (ÉRTÉKELÉS ÉS TESZTEK)

Képes-e a processzoron integrált grafikákon zökkenőmentesen lejátszani? Ahogy a véleményünk is mutatja, igen. A Raven Ridge APU az AMD-től a Vega grafikus maggal éppen megérkezett. Tehát az AMD Ryzen olyan érdekes interakciókat csábít, amelyek elegáns, olcsóbb költségkeret-megoldást eredményeznek népszerű és újabb játékok, különösen az eSport szegmens számára.

Samsung Galaxy S9 (ELŐZETES)

A Samsung Galaxy S9 kétségtelenül a 2018-as csúcsmodellek egyike lesz. De ez nem lesz könnyű, erős a verseny az iPhone X-szel. Mivel fog meglepni a Samsung? Még kisebb kerettel, vagy arcfelismeréssel, amely könnyen becsapható egy fényképpel vagy egyébbel? Összeállítottuk mindazt, amit az S9-ről tudunk.

Intel Optane 900P (ÁTTEKINTÉS ÉS TESZT)

Az Intel Optane 900P SSD a világ leggyorsabb SSD meghajtójának járó címkéjével büszkélkedhet. A siker kulcsa tagadhatatlanul a forradalmian új 3D XPoint memória technológiában rejlik. Hogy teljesít az új Intel SSD tesztünkben? Az Intel Optane 900P-t a Samsung 960 EVO, a Samsung 960 PRO, és a Samsung 850 PRO modellekkel hasonlítottuk össze.

Gigabyte AB350N-Gaming WiFi (ÉRTÉKELÉS és TESZTEK)

Mini-ITX tábla az AMD Ryzen számára? Nagyon nehéz megtalálni. Szerencsére a Gigabyte AB350N-Gaming WiFi új modellje itt van. Mi több, 3600 MHz-es memóriával, ez az alaplap 14-13-13-34-1T időzítésen működik, ami az AMD Ryzen számára ideális.

ASUS PRIME X299-DELUXE (TESZT ÉS ÉRTÉKELÉS)

Az új X299 Basin Falls kettős platform számos Intel processzorhoz vezetett, beleértve az új Intel Core i9-et is, amely sok magot és nagy teljesítményt hozott magával. Az ASUS PRIME X299-DELUXE alaplap megfelel a Skylake-X és a Kaby Lake-X processzorok elvárásainak? A teszt során kiderül.

DJI Spark - részletes teszt

A DJI Spark áttörő újdonság a drónok között. Kicsi, könnyű, kézmozdulatokra reagál, és rendkívül kifinomult alkalmazással rendelkezik. Tesztünk mellett nézd meg a minta képeket és videókat is.
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15