Oldal frissítése

Akce a slevy

Vásárolj MSI GeForce RTX 4060 Ti-t és szerezz 40€ Steam pénztárca kódot

Új videokártyát keresel? Ha a GeForce RTX 4060 Ti modellek egyikét választod, akkor 40 eurós bónuszt is kapsz a Steam pénztárcádra. Mik a promóció feltételei, és hol kell regisztrálnod a vásárlást követően?

Vásárolj Samsung Galaxy S23 FE okostelefont és szerezd meg a ráadás Buds FE fülhallgatót

Megjelent az új Samsung Galaxy S23 FE okostelefon, ezzel egyidőben a Samsung Galaxy Tab A9 tablet is. Ha most megvásárolod a Samsung Galaxy S23 FE-t, ráadásként egy Buds FE fülhallgató is a tiéd lehet. Mi a promóció pontos menete? Hogyan szerezheted meg a ráadás terméket? Cikkünkből megtudhatod.

Nespresso Original kávéfőző vásárlása esetén 11 000 Ft, Nespresso Vertuo esetében 12 000 Ft kávékapszula-kedvezmény

Vásárolj Nespresso Original kávégépet 2023. október 30. és 2024. január 15. között, és szerezd meg a 11 000 Ft értékű kávékapszula-kedvezményt. Ha ugyanebben az időszakban Nespresso Vertuo kávégépet vásárolsz, akkor a kávékapszulák vásárlására akár 12 000 Ft kedvezményt is kaphatsz.

Összesen 5 év garancia a TCL QLED televíziókra!

A TCL, a világ egyik vezető tévégyártója és a világ vezető szórakoztatóelektronikai vállalata, a vásárlói elégedettséget helyezi előtérbe. Ezért 2021 szeptemberétől a TCL kibővíti ügyfélszolgálatát azzal, hogy 5 év kiterjesztett garanciát kínál a kijelölt QLED TV modellsorozatokra minden képátlóméretben. Hogyan biztosíthatod be az öt év garanciát, hogy még nyugodtabban használhasd az új TCL tévédet?

Ráadás Galaxy Buds FE vezeték nélküli fülhallgató a Samsung Galaxy Tab S9 FE készülék mellé

Ha minőségi tabletet keresel, de nem szeretnél sok pénzt költeni sok felesleges funkcióra, akkor valószínűleg tetszeni fognak az újonnan bemutatott Samsung Galaxy Tab S9 FE és S9 FE+ készülékek. Többféle lehetőség közül is választhatsz, emellett most ráadás vezeték nélküli fülhallgatóval kiegészítve szerezheted be.

EA Sports FC 24 - Játssz úgy, mint az igazi pályán

Az EA Sports FC 24 2023. szeptember 29-én jelenik meg. A futball új korszaka több mint 19 000 teljesen licencelt játékost, 700 csapatot és 30 bajnoki versenyt kínál majd. Ennek eredményeképpen minden idők leghitelesebb játékérzetét kapod majd.

Szerezz be egy új Philips TV-t most pénzvisszatérítéssel vagy ráadás hangprojektorral

Egy új televízió beszerzését fontolgatod? Akkor ne hagyja ki a népszerű gyártó, a Philips akcióját. A márka ugyanis remek ajánlattal állt elő az ügyfelei számára, amely megduplázza az új tévével járó örömöt. Bővebb információk a cikkben.

Az LG OLED televíziókhoz most 6 hónap díjmentes NVIDIA GeForce Now tagság jár

WMF promóciók

A német WMF cég egyedülálló promóciója lehetőséget kínál arra, hogy olyan termékeket szerezz be, amelyek kellemesebbé teszik a konyhában töltött időt. A kiváló minőségű anyagfelhasználásnak és a kifinomult dizájnnak köszönhetően bármilyen konyhában megtalálják a helyüket. Egyszerűen csak vásárold meg a WMF bármelyik termékét, majd töltsd ki a weboldalon található űrlapot.

Régit az újért: a Samsung Galaxy Z Flip4 és a Z Fold4 készülékbeszámítással most még olcsóbb

Ismét itt van a Samsung trade-in és ezúttal az új Samsung Galaxy Z Flip4 és Z Fold4 hajlítható okostelefonokhoz juthatsz hozzá olcsóbban. Szerezd meg a készülékbeszámítási bónuszt!

FIFA 23: dárky k předobjednávkám

Vásárolj Xiaomi 12 sorozatú okostelefont és szerezd meg a ráadás díszcsomagot

Rendeld meg az új Xiaomi 12X, Xiaomi 12 vagy Xiaomi 12 Pro okostelefonok egyikét, és szerezd meg a ráadás díszcsomagot és a 6 hónap kiegészítő és díjmentes kijelzőgaranciát.

Philips pénzvisszatérítés: vásárolj TV-t és hangprojektort és spórolj akár 55 000 forintot

Kiváló kép és remek hang. Egy Philips TV és egy azonos márkájú hangprojektor vagy WiFi hangszóró kombinációja nagyszerű élményt nyújt, szinte olyan, mintha moziban lennél. Ráadásul, ha kihasználod a különleges promóciót, akár 55 000 forintot is megtakaríthatsz a vásárlással. Vagy szerezd be őket külön-külön, még így is pénzvisszatérítésben részesülsz.

Dobd fel otthonodat a Philips Hue-val és szerezd meg a 15.000 Ft-os pénzvisszatérítést

Vásárolj modern, energiatakarékos és okos Philips Hue világítást most pénzvisszatérítéssel. Olvass tovább és ismerkedj meg a részletekkel!

Rendeld elő a Xiaomi 12 Sorozat okostelefonjainak egyikét, és szerezd meg a ráadás fülhallgatót vagy okosórát, valamint a turmixgépet és kávédarálót tartalmazó csomagot!

Rendeld elő 2022. március 31. és április 13. között az új Xiaomi 12X, Xiaomi 12 vagy Xiaomi 12 Pro okostelefonok egyikét, és szerezd meg a ráadás Xiaomi Buds 3 vezeték nélküli fülhallgatót vagy a Xiaomi Watch S1 okosórát, valamint a turmixgépet és kávédarálót tartalmazó csomagot. Ráadásul most 6 hónap kijelzőgaranciát és 3 hónap YouTube Premiumot kapsz mellé.

Megérkezett a Xiaomi Redmi Note 11! Vásárold meg most és szerezd meg az ingyenes prémium kijelző garanciát.

A Xiaomi Redmi Note 11 már előrendelhető. Ha 2022. február 18. és 2022. március 31. között vásárolod meg, ráadásként igyenes kijelzőcserét kaphatsz hozzá az első hat hónapban.

Kávékapszula kedvezmény Vertuo vagy Original típusú Nespresso kávéfőző vásárlásakor 12 000 Ft értékben

Vásárolj 2022.1.31. és 3.20. között Nespresso kávéfőzőt a Vertuo vagy Original termékcsaládból, és 12 000 Ft értékű kedvezményt kapsz kávékapszulák vásárlásához.

Itt vannak az iPhone 13 modellek, a többi sorozat pedig egyre elérhetőbb lesz.

iPhone-t szeretnél, de még nem döntötted el, hogy melyiket? Most itt a remek alkalom, hogy komolyan elgondolkodj a vásárláson. Az Apple csak pár napja mutatta be az új iPhone 13-at, és ez csak egy dolgot jelenthet - az előző két generáció modelljei, azaz az iPhone 12 és az iPhone 11 most elérhetőbbé válik. Neked csupán annyi a dolgod, hogy ne maradj le az akcióról. Ugyanis egyértelmű, hogy ezek a modellek szó szerint porosodni fognak. 

FIFA 22: előrendelés

A FIFA 22 játék 2021. október 1-jén jelenik meg. Melyek a legfontosabb újdonságok a világ legjobb futballjátékának idei kiadásában? Ha előrendeled a játékot, számos bónuszt kapsz - szóval ne késlekedj.

Vásárolj Huawei termékeket kedvezményesen Back to School akciónk keretében

Bemutatjuk a Huawei Back to School kedvezményes akcióját, amelynek keretében több mint 30 kedvezményes árú Huawei termékhez juthatsz hozzá. A népszerű Huawei MateBook laptopok, a Huawei FreeBuds 4i True Wireless fejhallgató, valamint telefonok és okosórák sem hiányoznak a kínálatból. Hogyan működik a promóció, és mely termékekre terjed ki?
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05