Oldal frissítése

Eva Mizerová

Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő (TESZT)

Tudni szeretnéd, hogyan működik a Tefal DT9531E0 Pure Tex ruhagőzölő és hogyan használható a gyakorlatban? Akkor minden bizonnyal te is ugyanolyan kíváncsi vagy, mint én voltam a tesztelés előtt. Hogy végül hogyan állt helyt, és hogy megéri-e beruházni ebbe a praktikus segítőbe, amely mindig kéznél van, cikkünkből megtudhatod.

Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasaló (TESZT)

Ezúttal a Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasalót vettük górcső alá, amely egyszerre kínál kíméletes hajkiegyenesítést és a játékos, természetes hullámokat. Hogyan teljesített a teszt során, és milyen eredményeket értünk el vele? Cikkünkből megtudhatod.

Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict hajsütővas (TESZT)

Hogyan teljesített a teszt során a Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict hajsütővas, amellyel akár 4 különböző hullámstílust is létrehozhatsz? Lehetőségünk nyílt kipróbálni ezt a hajformázó újdonságot, és csodálatos eredményeket értünk el vele.

Roborock S8 Pro Ultra robotporszívó (TESZT)

A saját padlózatunkon teszteltük le a Roborock S8 Pro Ultra robotporszívót, amely a Roborock S8 sorozat legújabb technológiai újítása. A tesztelésre egy kétgyermekes háztartásban került sor, ahol a napi padlótisztítás elengedhetetlen. Hogyan teljesített ez a robotporszívó a tesztidőszak alatt, és kinek ajánljuk?

Rowenta X-TREM Compact Flex Essential 2 az 1-ben rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Kíváncsi vagy a háztartási takarítással kapcsolatos legfrissebb hírekre? Akkor ajánljuk figyelmedbe a Rowenta X-Trem Compact Flex Essential 2 az 1-ben RH1239 rúdporszívót bemutató cikkünket. A praktikus, kétoldalas Flex-csukló mellett ez a kompakt szépség számos egyéb olyan tulajdonsággal is rendelkezik, ami megkönnyíti a háztartás takarítását, ráadásul nagy teljesítményű és akár 40 percig is porszívózhatsz vele.

Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtő (BEMUTATÓ)

Hogyan oldható meg a hűtés egy olyan lakásban, amelynek az egyik oldalán reggeltől kezdve betűz a nap? Kipróbáltuk a nagy teljesítményű Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtőt, amely változatos alkalmazási lehetőségeivel, vonzó kialakításával és megfizethető árával nyerte el tetszésünket. Bemutatónkból megtudhatod, hogyan teljesített nálunk a készülék, mi mindent kínál és kiknek ajánljuk elsősorban.

Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink arckezelő készülék (BEMUTATÓ)

Lehetőségünk nyílt letesztelni a Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink arckezelő készüléket, amely a tápláló textil arcmaszkok hatékonyabb felhasználására szolgál. A fényterápia és a gyengéd masszázs kombinációjának köszönhetően aktívan stimulálja az arcbőrt, emellett regenerál, hidratál és táplál. Hogyan teljesített a Siguro arckezelő készülék a teszt során és milyen eredményeket értünk el vele?

Rowenta LV7030F0 Lift Contour arcmasszírozó (BEMUTATÓ)

Hogyan cselezheted ki az időt és nyerheted vissza a fiatalos és szép arcbőrt megereszkedett kontúrok nélkül? A megoldás a Rowenta LV7030F0 Lift Contour arcmasszírozó, amelyet személyesen is leteszteltünk, és a 14 napos tesztelést követően lehetőségünk nyílt kiértékelni a hatását és a készülékkel elért általános eredményeket.

Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience hajformázó (BEMUTATÓ)

Leteszteltük az abszolút újdonságnak számító Rowenta CF9720F0 forgókefés hajformázót, mely elsősorban az ionizációs technológiában és az extra kíméletes hajápoláshoz szükséges speciális felszerelésben jeleskedik. Ismerd meg, hogyan kell ezzel a vonzó eszközzel dolgozni, és milyen eredményeket várhatsz tőle a gyakorlatban.

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

Örömmel vetettünk magunkat a Philips Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 teljesen automata kávéfőző értékelésébe, hogy megkóstolhassunk az általa kínált széles választékból minden kávét és tejes kávékülönlegességet. 14 napra háztartásunk részévé vált, ez idő alatt a legkülönfélébb kávékat élvezhettük, miközben teszteltük e Philips kávégép funkcióit, létrehoztuk saját felhasználói profiljainkat, csodáltuk könnyű kezelhetőségét, valamint a karbantartás és tisztítás egyszerűségét és gyorsaságát.

Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító (BEMUTATÓ)

Elkészítettük a Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító bemutatóját, amely ionizáló képességével és a legtöbb hajszárítóhoz képest extra kis tömegével rögtön felhívja magára a figyelmet. Cikkünkből megtudhatod, miben volt más a hajszárítás ezzel az elegáns és szép kis készülékkel, és hogy érdemes-e beruházni rá. 

Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua vezeték nélküli rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy teljesítményével kiemelkedik a kínálatból, és rengeteg tartozékot tartalmaz az átfogó, padlótól a mennyezetig tartó takarításhoz? Mindezt megtudhatod bemutatónkból.

Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care hajsütővas (ÉRTÉKELÉS)

A Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care hajsütővas a haj gyengéd formázásához alkalmas, amelynek során néhány percen belül természetesen göndör fürtöket hoz létre. Nemcsak innovatív alakjával hívja fel magára a figyelmet, amely megkönnyíti a göndörítés egész folyamatát, hanem a Fresh Flow technológiával is, amely védi a hajat a kezelés során. Hogyan működött a hajsütővas a gyakorlatban, és mennyire voltam elégedett a végeredménnyel?

Beauty Relax Celluform masszírozó gép (RECENZIÓ)

Leteszteltük a Beauty Relax Celluform masszázs készüléket, amely látható eredményeket ígér a problémás területek alakításakor. Áttekintésünkben megtudhatja, hogyan működik az eszköz, hogyan kell vele dolgozni, és egy hónapos használat után hogy vált be nálunk.

A Tefal DT9100E0 Access Steam Care ruhagőzölő (ÁTTEKINTÉS)

Kíváncsiak voltunk, hogyan működik a Tefal DT9100E0 ruhagőzölő, és szerettük volna megtudni, hogy jól kihasználható-e egy olyan háztartásban, ahol a formális viselet a mindennapok része, és mennyire képes gondoskodni a ruhák tökéletes megjelenéséről. Mivel okozott meglepetést a Tefal DT9100E0 ruhagőzölő és kinek ajánlanánk? Megtudhatod cikkünkből. 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10