Oldal frissítése

Jozef Kišantal

A WWDC 2024 június 10-én kezdődik. Az Apple bemutatja az iOS 18 új funkcióit és várhatóan érkezik az AI is

Az Apple hivatalosan is bejelentette fejlesztői konferenciájának, a WWDC 2024-nek az időpontját: június 10. hétfőtől június 14. péntekig tart majd. Az eseményen az iOS 18 és más operációs rendszerek újdonságai kerülnek bemutatásra. Vajon megérkezik a régóta várt mesterséges intelligencia is?

Okostelefon gyerekeknek karácsonyra – Melyiket érdemes választani?

Hogyan válasszuk ki gyermekünk számára a több száz mobiltelefon közül a megfelelőt? Akár első osztályos, 10 éves vagy tinédzser, igyekszünk segíteni. Tanácsokat adunk, hogy mit érdemes keresni, és néhány tippel is szolgálunk a legjobb gyerekeknek szánt telefonokkal kapcsolatban.

Milyen telefont vegyek karácsonyra? Tartozékok és kiegészítők

Közeleg a karácsony, de még nem tudod, hogy mivel lepd meg a szeretteidet? Talán éppen egy telefon vagy valamilyen telefonos tartozék lehet a megfelelő ajándék. Ha van rá kereted, választhatod a legjobbat, de a középkategóriában kevesebb pénzért is bőven van miből válogatni. Íme néhány tipp, hogy milyen telefont, tartozékot vagy kiegészítőt válassz karácsonyra.

Hasonlít az iPhone-ra. A Xiaomi Redmi 12 a kinézetével, funkcióival és árával próbál lenyűgözni

A Xiaomi Redmi 12 nem elírás, hanem egy újabb olcsó telefon a kínai gyártótól. Az "iPhone" dizájnra, a meglehetősen tisztességes felszereltség és az alacsony ár kombinációjára támaszkodik.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20