Oldal frissítése

Návody

WowME Kids 4G – Használati útmutató

Ha bizonytalan vagy az első lépések megtételében az új WowME Kids 4G okosóráddal, útmutatónk a segítségedre lesz.

WowME Gladiator: használati útmutató

A WowME Gladiator egy okosóra, amely számos funkcióval büszkélkedhet. Ezen útmutató segítségedre lesz a kezdeti beüzemelésben.

WowME Kids 4G Safe+ - használati útmutató

A WowME Kids 4G Safe+ egy funkciókban gazdag okosóra, amelyet inkább gyerekeknek és fiatalabb felhasználóknak terveztek. Hogyan használhatom és hogyan tudom beüzemelni? Útmutatónk ebben lesz a segítségedre.

Kiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató

Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban bemutatjuk a 3D/AR terméknézet működését az iOS és az Android operációs rendszerek esetében.

Útmutató a The Sims 3 és a kiegészítő tartalmak elektronikus licencének aktiválásához

Ha tőlünk vásároltad meg a The Sims 3 vagy kiegészítőinek (DLC) elektronikus licencét, de nem tudod, hogyan tovább a kóddal, a választ megtalálod ebben a gyors útmutatóban.

A TV ajánlott nézési távolsága

A legtöbb ember nem veszi figyelembe a televízió ajánlott nézési távolságát. Pedig a jól megválasztott átlóméret biztosítja, hogy pl. UHD TV-nézésekor teljesen kiélvezhetők legyenek a tökéletes részletek. Az áttekintésünk lehetővé teszi, hogy pontosan a lehetőségeid szerint tudd megválasztani ki a képátlót.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05