Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Recenze

OnePlus 12 (TESZT): egy zászlóshajó, amelynek kemény konkurenciával kell szembenéznie

A OnePlus 12 a kínai márka főhajtásának új generációja, amely a legerősebb versenytársakat hívja ki. Hogyan teljesít a OnePlus 12 a riválisokkal vívott képzeletbeli párbajban? Cikkünkből megtudhatod.

Honor Magic6 Lite (TESZT): kétnapos üzemidő egy töltéssel, cseppállóság és kiváló kamera

A Honor Magic6 Lite a Honor Magic6 Pro könnyített változataként került piacra. A teszt részeként elsősorban a kamerára, a kijelzőre és az akkumulátor üzemidejére voltam kíváncsi. Hiszen papíron ezek az erősségei nem csak a drágább testvéréhez képest, hanem az azonos ár- vagy súlykategóriájú versenytársakkal szemben is. Azonban a könnyű súlya az egyik előnye, de további előnyöket is felfedeztem. Mely tulajdonságok ezek?

A verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra.

Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.

Poco X6 Pro 5G (TESZT): egy nagyszerű középkategóriás telefon, amely még a zászlóshajókkal is vetekszik

A Poco szorosan kapcsolódik a Xiaomi-hoz, és ezt a telefonjaikon is érezni lehet. Hogy ez jó vagy rossz dolog-e, megtudhatod a Poco X6 Pro 5G tesztünkből. A teszt részeként kipróbáltuk a HyperOS-t és a kamerát is, ami kissé vegyes érzéseket váltott ki bennünk.

Samsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd?

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az S24+-on, így egy dupla értékeléssel érkezünk. Megvizsgáljuk, melyik modell lehet jobb számodra, valamint elmagyarázzuk, mi a közös bennük és miben különböznek egymástól. Ha a csúcskategóriás Galaxy S24 Ultra-t is fontolóra vetted, ez a teszt támpontot adhat ahhoz, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod rá.

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai

A legolcsóbb okostelefonok kategóriájában a Poco nagy hírnévre tett szert. Az új C65-tel is ezt szeretné tovább erősíteni. Ennyi pénzért egyáltalán nem rossz a felszereltsége. De hogyan teljesített az új Poco C65 a teszt során? A tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze.

Oukitel WP30 Pro (TESZT): csúcsszintű ellenállóság és éjjellátó a zsebedben

Az Oukitel telefonok az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítottak maguknak térségünkben, különösen a kiváló ár/érték arányú készülékek területén. Pontosan ezt szeretné nyújtani az Oukitel WP30 Pro strapatelefon, amely a csúcs vízállóság mellett szokatlan funkciókat is kínál a hátlapon elhelyezett másodlagos kijelző és az éjjellátóval ellátott kamera formájában. Mi mindent tud még és hogyan teljesít a gyakorlatban?

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

A Samsung idén olyan változtatásokat vállalt be, amelyek alapvetően megváltoztatják az okostelefonok használatának módját. Arról a mesterséges intelligenciáról van szó, amellyel új Galaxy S24 telefonjait szerelte fel, és amely ma már a világot is felforgatja. Ezt, és persze minden mást is leteszteltünk az új Samsung Galaxy S24 Ultra készüléken. Cikkünkből megtudhatod, milyen benyomást tett ránk.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G (TESZT): a legjobb Redmi Note-nak számos előnye van, a negatívumok nem jelentősek

Alaposan leteszteltük az új Redmi Note 13 széria legerősebb tagját, a Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G-t. Jelentős mérföldkőnek számít a márka történetében, mivel rengeteg fejlett funkciót kínál. Van egyáltalán valamit, ami hiányzik belőle?

Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben

Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy döntöttünk, hogy teszt alá vetjük és megosztjuk a tapasztalatainkat.

Google Pixel 8 Pro (TESZT): egy nagyszerű, ámde kiszámítható utódja a Pixel sorozatnak

Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít a gyakorlatban?

Infinix Zero 30 5G (TESZT): mesterséges intelligencia extravagáns köntösben

Az Infinix márka bizonyára nem rendelkezik túl nagy hírnévvel hazánkban, viszont annál érdekesebb lehet megnézni a termékcsaládját. Mi a jelenlegi slágerét, az Infinix Zero 30 5G-t vettük górcső alá.

Nothing Phone (2) (TESZT): a világítós, elegáns készülék még jobb teljesítménnyel, kijelzővel és kamerával büszkélkedhet

A Nothing Phone (2) egy olyan készülék, amely szó szerint jó fényt vet rád. Fényjátékával jelenleg egyetlen versenytársa sem büszkélkedhet. Szerencsére nemcsak ezt tudja felmutatni. Alaposan leteszteltük, cikkünkből pedig megtudhatod, milyen benyomást tett ránk.

Motorola Moto G84 (TESZT): elegáns dizájn és közel tiszta Android a középkategóriában

A Motorola Moto G84 5G egy új telefon, amely a középkategóriába pozícionálja magát. A gyártó vegán bőrbe öltöztette, és olyan dolgokkal pakolta tele, mint a 12 GB RAM, az ígéretes kijelző és a bőséges felszereltség. Az ára azonban méltányosnak tűnik. Hogyan teljesített a telefon a teszt során?

iPhone 15 (TESZT): 48 Mpx-es kamera és Dynamic Island. Az idei modell több újdonságot kínál, mint az elődje

A mobiltelefonok áradatában megtalálni a megfelelő kedvencet nem könnyű, ráadásul az Apple úgy döntött, hogy még jobban megnehezíti a dolgunkat. A sokat vitatott és már-már értelmetlennek tűnő iPhone 14-et maga mögött hagyta, és bemutatta az iPhone 15-öt. Szokásunkhoz hűen teszt alá vetettük, és megírtuk róla a véleményünket.

Sony Xperia 1 V (TESZT): nagyszerű kamera, viszont kevésbé barátságos ergonómia jellemzi

A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk.

iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik

A hatalmas iPhone 15 Pro Max a többi készülékhez képest a jobb tulajdonságainak köszönhetően keltette fel a figyelmet. Leteszteltük, így egy olyan betekintést nyújthatunk, amely nemcsak a leendő vásárlók számára lehet hasznos.

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Megérkezett a Samsung Galaxy Z Flip ötödik változata. A Samsung Galaxy Unpacked 2023 konferencián mutatták be a Samsung Galaxy Z Flip5-öt, és a gyártó számos új funkciót pakolt bele a népszerű hajlítható telefonba. Saját magunk is kipróbáltuk és próba alá vetettük. Milyen az új Flip modell a specifikációk tekintetében, és hogyan teljesít a gyakorlatban?

Asus Zenfone 10 (TESZT): továbbra is a kompakt telefonok királya, de nem sok mindenben jobb elődjénél

Az Asus Zenfone 10 azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy csúcsfelszereltséget kínál egy kis készülékbe építve. Még mindig egy remek kompakt telefonnak számít, de első ránézésre nem sok minden változott a korábbi modell óta. Megéri leváltani rá az előző generációt? Cikkünkből mindent megtudhatsz róla.

Samsung Galaxy Z Fold5 (TESZT): megszabadult egy hibájától, így újra a legjobb hajlítható telefon lehet

A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre?
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05