Oldal frissítése

Novinky

Az Infinix Note 40 telefonok meglehetősen okos töltéssel és gazdag funkciókkal rendelkeznek

Ha kiemelt fontosságú számodra a telefonod kinézete, akkor most figyelj, újdonságok érkeztek a középkategóriába. Az Infinix kiemelt figyelmet fordít a telefonjai dizájnjára. Az Infinix Note 40 és a Note 40 Pro készülékek látszólag nagyon hasonlóak, de van köztük néhány különbség. Mit tudnak, és mi a helyzet az árral és az elérhetőséggel?

Egy praktikus segítő a kezed ügyében. Szinte bármilyen funkciót hozzárendelhetsz az iPhone Akciógombjához

Nem találod az új iPhone-okon a csendes üzemmód oldalsó kapcsolóját? Az Apple úgy döntött, hogy egy Akciógombbal helyettesíti azt. Milyen újdonságokat hoz magával, hogyan aknázhatod ki a benne rejlő lehetőségeket és miről ismerheted fel az aktuális állapotát?

Piacra lépnek a Motorola Edge 50 Pro, Fusion és Ultra telefonok. Főszerepben a dizájn és a felszereltség

Megérkeztek az új Motorola Edge 50 sorozatú telefonok: a csúcskategóriás zászlóshajó, az Edge 50 Ultra, a tisztességes középkategóriás Edge 50 Fusion és az arany középutas Motorola Edge 50 Pro. A telefonok ismerős, de érezhetően újratervezett dizájnnal és csúcsminőségű kamerákkal nyűgöznek le. Mi mindent tud az új Edge 50 sorozat?

Vivo V40 SE 5G (BEMUTATÓ): műbőr hátlap, modern chip és tisztességes akkumulátor

Egy újabb mobiltelefon, amely bebizonyítja, nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod az elegáns külsőért és a rengeteg funkcióért. Megérkezett a Vivo V40 SE 5G, amely számos érdekes funkciót hoz magával. Vajon meg tud győzni a kivitelezésével? Hogyan áll az árát tekintve, és mivel próbál elsősorban lenyűgözni?

Nubia Redmagic 9 Pro (BEMUTATÓ): egy felturbózott telefon a legigényesebb gamereknek

A Nubia Redmagic márka talán nem mindenki számára annyira ismert, de ha érdekel a mobiljátékok világa, akkor érdemes felfigyelned rá. A Redmagic 9 Pro ugyanis egy jól felszerelt gamer telefon, amely csúcsminőségű zászlóshajós specifikációkat kínál egy gamingre szabott telefontestbe ágyazva. Bővebben a cikkben.

A WWDC 2024 június 10-én kezdődik. Az Apple bemutatja az iOS 18 új funkcióit és várhatóan érkezik az AI is

Az Apple hivatalosan is bejelentette fejlesztői konferenciájának, a WWDC 2024-nek az időpontját: június 10. hétfőtől június 14. péntekig tart majd. Az eseményen az iOS 18 és más operációs rendszerek újdonságai kerülnek bemutatásra. Vajon megérkezik a régóta várt mesterséges intelligencia is?

Poco M6 Pro (BEMUTATÓ): gyönyörű kijelző, 64 Mpx-es kamera és gyors töltés

A Poco M6 Pro a márka legújabb készüléke, amely a kevésbé igényes felhasználókat célozza meg. AMOLED kijelzővel, 64 Mpx-es kamerával és 67 W-os gyorstöltéssel szeretne elcsábítani. Mi a helyzet a többi funkcióval?

Megbízható partner keményebb körülmények között is. Az új Samsung Galaxy Xcover7 nagyfokú tartósságával szeretne lenyűgözni.

A Samsung bemutatta új strapabíró telefonját, a Samsung Galaxy XCover7-et. A készülék sok mindent kibír, IP68 minősítésen túl katonai szabvány szintű ellenállóságot is nyújt. Tehát ellenáll a víznek, a pornak, valamint más nehéz körülményeknek is. De mit tud még?

A Snapdragon 8s Gen 3 nagy teljesítményű, támogatja az AI-t és a zászlóshajó-gyilkos telefonokban kap helyet

A Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor állítólag főleg a "zászlóshajó-gyilkosok" erőforrása lesz, olyan telefonoké, amelyek a csúcsra merészkednek, de bizonyos funkciókkal nem rendelkeznek, így nem érik el az abszolút csúcsot. A teljesítmény várhatóan tisztességes lesz, ahogy a funkciókészlet is, de valahol spórolniuk kellett.

Egy igazi nagyágyú, hatalmas kijelzővel. Az Asus Zenfone 11 Ultra a mobiljátékosokat célozza meg

Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell. Mindkét telefon azonban továbbra is a kínálatban marad. Mit tud az Asus Zenfone 11 Ultra? Mikor lehet hozzájutni és mi a helyzet az árával?

Egy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál

A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és kibővített szoftvertámogatást. Mire számíthatunk a Samsung Galaxy A55-től, és mi a helyzet az árral és az elérhetőséggel?

A Google Gemini az új nagy hal a mesterséges intelligencia tengerében

A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a Google a Gemini modellel áll elő, amely potenciálisan felülmúlhatja azt. Miben más a Gemini, és mit jelent ez számunkra?

Lezajlott a barcelonai MWC 2024, íme a 8 legérdekesebb újdonság

Az MWC 2024, a világ legnagyobb mobilelektronikai szakvására már mögöttünk van, és a barcelonai rendezvényen résztvevő gyártók nem spóroltak a bejelentéseikkel. Milyen újdonságokra derült fény idén, és melyek azok, amelyek a közeljövő mobiltelefonos fejlesztéseiről árulkodnak? Összefoglaló cikkünkből megtudhatsz minden lényeges dolgot.

Xiaomi 14 Ultra (BEMUTATÓ): csúcsszintű specifikációk, 1 hüvelykes érzékelő és 16 GB RAM

A Xiaomi 2023 őszén már bemutatta a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Pro készülékeket. Most jön a csúcsmodell, a Xiaomi 14 Ultra, amely elsősorban a kamera minőségét tekintve tör nagy babérokra. Vajon megállja a helyét a legerősebb versenytársak zászlóshajóival szemben?

Az UWB a jövő vezeték nélküli technológiája

Az UWB technológia, közismert nevén ultraszéles sávú technológia egy olyan vezeték nélküli technológia, amely egyre gyakrabban jelenik meg az újonnan bevezetett telefonokban. Széles, akár 500 MHz-es frekvenciasávban működik, ami többszöröse a WiFi vagy a Bluetooth frekvenciájának. Ennek eredményeképpen sokkal több adatot tud továbbítani rövidebb idő alatt. Emellett néhány centiméteres pontossággal képes meghatározni a készülék helyét, de egyéb előnyei is vannak.

A 2024-es CES legjobbjai

Lezajlott a technológiarajongók ünnepe, a CES 2024, amelyet az Egyesült Államokban, Las Vegasban tartottak meg. Idén is számos vezető gyártó vett rajta részt, hogy bemutassa technológiai újdonságait. Az idei év fő trendje a mesterséges intelligencia integrálása az autóktól a televízióig mindenbe. Ehhez kapcsolódik az okosotthonok térhódítása, ahol az univerzális Matter szabvány kezd gyökeret verni. Az AI-n túl a tavalyi évhez hasonlóan a kijelzőtechnológiára is nagy hangsúlyt fektetnek - a Samsung, az LG és mások gyártók átlátszó kijelzőket mutattak be, illetve csillagászati magasságokba emelték a kijelzők maximális frekvenciáját. További újdonságok a cikkünkben.

Xiaomi Redmi 13C (TESZT): egy alapszintű telefon, amely egyáltalán nem rossz, de nem is lenyűgöző

Az olcsóbb, de izgalmas telefonok koncepciója népszerű a felhasználók körében. A legolcsóbb okostelefonok között az érdekes Xiaomi Redmi 13C is újdonságnak számít. A készülék az árát tekintve nem néz ki rosszul. Hogyan teljesített a teszt során?

Samsung Galaxy A25 5G (BEMUTATÓ): kedvező árú újdonság végre AMOLED kijelzővel

A legutóbbi Samsung Galaxy A, azon belül a 20-as sorozat tagja, a Galaxy A23 5G volt a mi piacunkon. A közvetlenül utána sorszámozott modell viszont nem jutott el hazánkba. A gyártó azonban megerősítette a Samsung Galaxy A25 5G érkezését, a paraméterei pedig igencsak ígéretesek.

A Realme GT5 Pro csúcsminőségű felszereltséget kap, így még a legjobbakkal is felveszi a versenyt

Az új Realme GT5 Pro rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel más márkák zászlóshajóinak szeretne megfelelni. A karcsú dizájn és az ívelt kijelző rajongói is örülhetnek. A mobil jól felszereltnek tűnik, és nemcsak multimédiás használatra.

Meglepő felmérési eredmények. Milyen színű telefonokat kedvelünk a legjobban?

A Motorola bejelentette, hogy folytatja együttműködését a Pantone Intézettel. A gyártó 2024 elején két telefont fog piacra dobni az év új színében. Ezzel egyidejűleg felmérést végzett a válaszadók körében, amely az okostelefonok idén népszerű színeit és anyagait vizsgálta. Milyen árnyalatok népszerűek jelenleg a vásárlók körében?
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10