Oldal frissítése

Recenze mobilních telefonů

Xiaomi 13T Pro (TESZT): megfizethető zászlóshajó minőségi kamerával és villámgyors töltéssel

A Xiaomi kínálatában megjelent a Xiaomi 13T Pro modell, a Pro jelző nélküli modellel együtt, amelyhez képest azonban hasznos előnyökkel rendelkezik. Ezen előnyök egyúttal magasabb kategóriába is helyezik. Hogyan teljesít a gyakorlatban, mivel tűnik ki a tömegből, és mely telefonokkal veheti fel bátran a versenyt? Olvasd el a Xiaomi 13T Pro okostelefon teszteléséről szóló cikkünket.

Sony Xperia 1 V (TESZT): nagyszerű kamera, viszont kevésbé barátságos ergonómia jellemzi

A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk.

Samsung Galaxy S23 Ultra (TESZT): még jobb kamera és brutális teljesítmény

A Samsung Galaxy S23 sorozat a történelem egyik legjobban felszerelt okostelefon-sorozata. Bemutatónkban most annak legjobb képviselőjét vettük górcső alá. A Samsung Galaxy S23 Ultra még jobb teljesítményt és lenyűgöző kameraspecifikációkat tesz le az asztalra. Vajon ez elég lesz a sikerhez?

OnePlus 5T (ÁTTEKINTÉS)

Alaposan leteszteltük a mai okostelefon egyik legerőteljesebb modelljét, a OnePlus 5T-t. Keret nélküli kijelző, Snapdragon 835 processzor, és villámgyors Dash Charge töltő… csak néhány az új csúcsmobil-gyilkos telefon számos előnyéből. Gyengepontot is találtunk, de jóval kevesebbet.

Samsung Galaxy A8 (ÉRTÉKELÉS)

A Samsung Galaxy A8 és A8 + mobiltelefonokat a vártnál kicsit korábban vezették be. Nagyméretű kijelzőt, vékony kereteket és kézreálló ujjlenyomat-leolvasót kapott. Ennél azonban jóval többet tud. Mi mást várhatunk még?

Samsung Galaxy S9 (ELŐZETES)

A Samsung Galaxy S9 kétségtelenül a 2018-as csúcsmodellek egyike lesz. De ez nem lesz könnyű, erős a verseny az iPhone X-szel. Mivel fog meglepni a Samsung? Még kisebb kerettel, vagy arcfelismeréssel, amely könnyen becsapható egy fényképpel vagy egyébbel? Összeállítottuk mindazt, amit az S9-ről tudunk.

iPhone 8 és iPhone 8 Plus (ÉRTÉKELÉS)

Az Apple nemcsak az iPhone X-et, hanem az iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeket is bemutatta. Üveg konstrukcióval, vezeték nélküli töltéssel és jobb teljesítménnyel rendelkeznek. Mennyibe fognak kerülni és mikortól lesznek kaphatók? 

Samsung Galaxy S8 és S8+ (RÉSZLETES LEÍRÁS)

A régóta várt Galaxy S8 végre hivatalosan is bemutatkozott. Az új telefon lenyűgőző meglepetés, hiszen a Samsung egyértelműen nem félt kísérletezni és számos új és innovatív funkcióval szerelte fel. A ívelt kijelző majdnem keret nélküli és a telefon minden olyan funkciót magáénak tudhat, amellyel helyettesítheti a számítógépét, arcfelismerőt vagy íriszszkennert használhat. Mire képes még és mennyibe fog kerülni? Olvasson tovább, hogy megtudja a részleteket.

Bemutatjuk a Samsung Galaxy Note 8 készüléket

A Galaxy S8 és a Galaxy S8 + modelleket épp, hogy bemutatták, de már alig várjuk a Samsung legjobb okostelefonját, a Galaxy Note 8-at. Mikorra várható a megjelenése és miben fog különbözni versenytársaitól?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15