Oldal frissítése

Kávé

E.S.E.

Az E.S.E. kávészemek különálló, kapszulás csomagolásba kerültek az eszpresszógépekhez. Az Easy Serving Espresso könnyen elkészíthető eszpresszó, amely gyorsan elkészül. Az E.S.E. kávék esetében a kávé mennyisége, őrlésének finomsága és a töménység mindig azonos. Minden előírások alapján készül, ez határozza meg a kapszula minőségét. Minden alkalommal 7 grammnyi pörkölt, őrült kávé kerül a 44 mm-es papírcsomagolásba. Az íz és az aroma mindig ugyanolyan marad, köszönhetően a speciális, védett környezetnek az E.S.E. csomagolásában. Amikor az E.S.E. a forrázókamrába kerül, a magas víznyomás (9-15 bar) finom eszpresszót készít, megfelelő mennyiségű krémmel. Az E.S.E. technológia ennek köszönhetően kiváló minőséget garantál, és nincs szükség tapasztalatra a használatához.

Kávépárna

A kávépárna adagolt kávé, pörkölt, őrölt kávéból készül, precízen mért tömeggel (kb. 7 g). Bármely E.S.E. kávégéppel használható, amely forrázókamrával működik. Mivel a mennyiségét, az őrlés finomságát és a töménységét precízen meghatározzák az előírások, az eszpresszód mindig megfelelő krémmel és lenyűgöző minőségben élvezheted. Előnye nem csak az állandó minősége, de az egyszerű és könnyű elkészítése is.

Robusta

A Robusta egy kávéfajta, amelyre kesernyés, földes íz jellemző. Az Arabicával ellentétben koffeint tartalmaz, így azok is értékelni fogják, akiknek reggel fel kell ébredniük. Az Arabicával kombinálva tökéletes harmóniát képez, az eszpresszó finom ízű és kellemesen kesernyés. Alacsonyabb területeken terem, szüretelése nem igényel sok odafigyelést, gyakran géppel történik, így az ára alacsonyabb az Arabica áránál. Legnagyobb termelője Brazília és Vietnám.

Arabica

Az Arabica egy kávétípus gyengéd és finom ízzel. Nem csak a 100% Arabica feliratú csomagolásokban találjuk meg, hanem eszpresszó keverékekben is, Robustával kombinálva. A keverés kivételes ízt és aromát kölcsönöz. Az ára magasabb, hiszen termesztése is sokkal igényesebb. Magasabban fekvő területeken terem és a kávét kézzel kell szüretelni. Megtalálható Amerikában, Észak-Afrikában és a csendes-óceáni térségben, pontosabban Javán, Szumátrán és Új-Guineában.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10