Oldal frissítése

Hajszárítók

Diffúzor

A diffúzor nem része a hajszárítónak, hanem annak tartozéka. Ez egy kiterjesztés, amely segíti a meleg levegő egyenletes eloszlását a fejen, hogy jobban megszáradjanak a fürtök, és dúsabb hatást kölcsönözzön a hajnak.

Hőbiztosíték

A hajszárítónak egyetlen biztonsági eleme a hőbiztosíték. Automatikusan kikapcsolja a hajszárítót túlmelegedés esetén, és megakadályozza, hogy újra bekapcsoljon, amíg a hajszárító le nem hűl a működési hőmérsékletre.

Turmalin felület

Néhány hajszárító belső falát turmalin borítja - ez egy olyan ásvány, amely elektrosztatikusan töltődik magasabb hőmérsékleten, és negatív ionokat generál.

Kerámia modul

Némely hajszárító a klasszikus fűtőszál helyett kerámia modullal rendelkezik, amely az egyenletes hőmérsékleti elosztást biztosítja a hajszárítás teljes ideje alatt, így megvédi hajadat a túl forró levegő okozta sérülésektől.

Ionizálás

Az ionizáló funkció a haj nedvességét és a nem kívánt statikus elektromosságot küszöböli ki. A haj fényes, simább és egészségesebb, miután az ionizálóval szárítja be a haját.

Hideg levegő

A hajszárító hideg levegő funkciója a frizura végleges formájának rögzítésére szolgál.

DC-PRO motor

A modern DC-PRO univerzális motor intenzív légáramlást alakít ki, pont úgy, mint a váltóáramú motor, de annál sokkal könnyebb. A DC-PRO motor várható élettartama 1200 óra.

AC motor

Az univerzális váltóáramú motorokat profi hajszárítókban használják. Nagy és intenzív légáramlást fejleszthetnek, és hosszú élettartamúak. Egy ilyen motor becsült élettartama 2000 óra.

Hajszárító foganytú

A hajszárító fogantyújának végén levő függő szemet arra használják, hogy a hajszárítót függő helyzetben lehessen tárolni. Különösen azok számára előnyös ez, akiknek nem áll rendelkezésre sok hely a fürdőszobában, így lehetőség nyílik arra, hogy a hajszárítót függőlegesen lehessen tárolni.

Hajszárítóhoz csatolható fésű

A hajszárítóhoz csatolható fésű a haj emelésére és fésülésére szolgál. A jobb hajszárítók rendelkeznek csatolható fésűvel.

Koncentrátor

Ennek a kiterjesztés neve koncentrátor, formázócsúcs vagy krimpelő fúvóka, amellyel a légáramot a kívánt helyre lehet irányítani. A koncentrátor szája nagyon vékony és széles, így alkalmas a végleges hajformázásra egy lapos vagy kerek ecset segítségével. A koncentrátor a professzionális hajszárítók alapkelléke, de a csomag részét képezi a legtöbb jó hajszárító számára otthoni használatra.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05