Oldal frissítése

Tárhelyek biztonsági mentéshez

Túlfeszültség

A túlfeszültség egy olyan típusú feszültség, amely a szokásosnál nagyobb frekvenciával rendelkezik. Az ilyen típusú feszültség nyilvánvalóan nem jó az elektronikai berendezések számára. Ezért vásárolhat túlfeszültségvédelmet. A túlfeszültség gyakran rövidzárlatot okozhat, például villámcsapás vagy hibás kábelezésből adódóan. A túlfeszültség többek között előfordulhat, ha a készüléket egymás után többször be és kikapcsolod vagy a készüléket hirtelen és működés közben kikapcsolod.

Rack unit

A Rack unit-ot "rack egység"-ként lehetne lefordítani, ami pontosan ki is fejezi azt, ami. Egy szerver rack, azaz "állvány" nagyságú egységről van szó. Az egységek jelölése a következő: 1U, 2U,... stb. azaz one unit (egy egység), two units,... A rack nagyságával kapcsolatban azt érdemes tudni, hogy minél nagyobb a szám, annál nagyobb a kapacitás, esetleg a kiegészítők mérete. A leginkább elterjedtebb rack UPS méretek az 1U-3U.

Rack UPS

A Rack UPS olyan szünetmentes tápegység, amelyet elsősorban szerverek számára találtak ki. Tipikusan a rackokba helyezik és általában 1U-3U méretben elérhető. A klasszikus UPS-től főleg méretében tér el. Általában kisebb, a Tower UPS-től azonban sokkal több számítógépet vagy tartozékot támogat.

Tower UPS

A Tower UPS a szünetmentes tápegységek egy fajtája. Karakteres formájával egy kisebb számítógépszekrényhez hasonlít. Általában háztartásokban vagy kisebb irodákban használják. 4-8 csatlakozóaljzattal rendelkezik, amely az átlag felhasználóknak elegendőnek bizonyul. A modell hátránya a mérete, amely a kisebb helyiségekben problematikus lehet.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15