Oldal frissítése

Aprítók

DIN besorolás

A DIN besorolás pontosan meghatározza az aprított darabok maximális méretét. Minél magasabb az osztályozási szint, annál kisebbek a keletkezett papírdarabok.

Keresztirányú iratmegsemmisítők

A keresztvágók két késrendszerrel vannak felszerelve, amelyek a papírt egymással szemben vágják. Az eredmény apró darabokra vágott papír, amely magasabb szintű dokumentumokhoz is elégséges, tökéletes a titkos dokumentumok megsemmisítésére. Kevésbé titkos dokumentumokhoz a hosszirányú változatok is tökéletesek.

Mi az a hosszirányú iratmegsemmisítő?

Hosszirányú csíkokra darálás. Ennek az az előnye, hogy a papírt gyorsan aprítjuk, de a szétzúzott dokumentum titkosságának mértéke alacsonyabb, elsősorban kevésbé bizalmas dokumentumokhoz ajánlott, mivel lehetőség van az egyes csíkok összeillesztésére. A kiemelten titkos papírokhoz használj keresztirányú aprítógépet, amely kisebb darabokra vágja a papírt, így a biztonság szintje magasabb.

Az iratmegsemmisítők típusai

Kétfajta iratmegsemmisítő létezik - automata és manuális. Az automata iratmegsemmisítők gyorsabbak és kevésbé megterhelőek az üzemeltető számára. Viszont elektromosságot igényelnek a működéshez, és a beszerzési költségük is magasabb.

Az iratmegsemmisítés sebessége

Az aprítási sebesség azt jelzi, hogy az aprító mennyi idő alatt képes feldolgozni egy bizonyos mennyiségű papírt, amelyet fokozatosan adagolunk bele.

Papírkosár

A kosár térfogata azt jelenti, hogy mennyi ledarált hulladék fér bele. Javasoljuk, hogy a kosarak nagyobb változatát válaszd, így nem kell majd túl gyakran kiüríteni.

Az iratmegsemmisítők maximális kapacitása

Ez az egyidejűleg ledarálni képes papírlapok számát.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15