Oldal frissítése

Novinky z herní zóny

Rise of the Ronin – Minden, amit eddig tudunk

A Rise of the Ronin egy hamarosan megjelenő akció-RPG a japán Team Ninja-tól, akik a sikeres Souls ihlette Nioh sorozat és a Wo Long: Fallen Dynasty önálló cím alkotói. A stúdió még 2022-ben tette közzé az első információkat a Rise of the Ronin nevű, 19. századi Japánban játszódó, mester nélküli szamuráj (ronin) kalandjátékkal kapcsolatban. Minden, amit erről a játékról tudni lehet, itt olvasható.

Grand Theft Auto 6 – Minden, amit tudhatunk róla

Aligha találhatunk olyan embert a gamer közösségben, aki ne várná a GTA következő részét. Ezt a kultikus akciókaland címet, amely mögött immár a "VI" szám szerepel, továbbra is rejtély övezi, és eddig csak azt tudjuk biztosan, hogy folyamatosan dolgoznak rajta. A konkrét információk hiánya ellenére azonban bátran nekiláttunk a GTA 6-tal kapcsolatos hitelesebb találgatások és "nyomok" összefoglalásának. Miről árulkodnak a kiszivárogtatott információk?

PlayStation 5 Slim – Minden, amit tudni kell róla

A Sony hivatalosan 2023. október közepén jelentette be a régóta várt Slim modellt, amely még idén fokozatosan leváltja az eredeti PlayStation 5-öt a boltokban. A PS5 Slim kisebb, könnyebb, átdolgozott dizájnnal és nagyobb, 1 TB-os SSD-vel rendelkezik. Emellett a digitális változat mostantól Blu-ray meghajtóval is bővíthető lesz. Ebből a cikkből mindent megtudhatsz a PlayStation 5 Slim-ről, amit tudni kell.

A Rapture csapat és a bajnokság az Alpha-ZERO bolygón

A Rapture csúcskategóriás, a legapróbb részletekig kidolgozott gamer kiegészítőket és felszerelést kínál profiknak és rajongóknak egyaránt. Merülj el velünk a játékuniverzumban, inspirálódj hőseink történetéből, és lepd meg magad olyan hardverekkel, amelyek győzelemre visznek. Ismerkedj meg az Alpha-Zero bolygó történeteivel és a termékkínálattal. Csatlakozz és győzz a Rapture csapatával!

Nintendo Switch 2/Pro – Minden, amit tudunk (ELŐNÉZET)

A Nintendo Switch hibrid konzol új verziójáról gamer körökben már évek óta pletykálnak. Kaptunk már egy tisztán kézi Switch Lite-ot és egy jobb kijelzővel rendelkező Switch OLED-et is, de a Switch 2-ről, vagy ahogyan a konzolt nem hivatalosan titulálják, a Switch Pro-ról már évek óta csak a találgatások mennek. Az viszont szinte biztos, hogy előbb-utóbb megérkezik a Nintendo Switch következő generációja, ebben a cikkben pedig mindent elmondunk, amit eddig tudunk a konzolról.

Mit jelentenek az egyes gamer kifejezések?

Volt egyszer egy cheater, aki nagyon szeretett lootot farmolni egy bugos spawn pointon, míg nem egyszer csak nerfelték a kedvenc fegyverét és bannolták a szerverről, ami a láma számára a game over-t jelentette... Ha egy szót se értettél ebből a mondatból, ne ess kétségbe. Összeállítottunk egy rövid, de tömör szójegyzéket a játékterminusokról, hogy segítsünk eligazodni a gamerek sajátos nyelvezetén.

A legjobb játékok 2023-ban és 2022-ben

Szerkesztőségünk folyamatosan válogatja a játékmezőny legjobbjait. Igaz, még csak az év első felében járunk, máris megjelent néhány több mint tisztességes cím, amelyek mindenképpen megérdemlik a figyelmet. Ha pedig az az aktuális top tíz számodra nem elég, olvass tovább és ismerkedj meg 2022 legjobb 20 játékával.

Hogyan kezdjek neki a Pokémon kártyajátéknak?

A népszerű rajzfilmsorozathoz hasonlóan a kártyajátékban is két út áll előtted Pokémon-edzőként: vagy megszerzed mindet, vagy a legjobb leszel. Ha szeretnéd kipróbálni stratégiai gondolkodásodat a Pokémonok világában, íme egy cikk, amelyből mindent megtudhatsz, amit a Pokémon kártyajátékkal való játszásról tudnod kell.

PlayStation VR2 – Minden, amit tudni kell róla

A PlayStation VR2 headset a sikeres elődjére épül, és a legújabb virtuális valóság technológiát hozza el PlayStation 5-re. A 4K HDR OLED kijelzővel és számos más technológiával, például szemmozgáskövetéssel és haptikus reakcióval ellátott sisakhoz új Sense kontrollerek és természetesen számos játék is jár. Minden, amit a PlayStation VR2-ről tudni kell, ebben a cikkben olvasható.

Xbox és PC Game Pass: minden, amit tudnod kell a Microsoft digitális játékkölcsönzőjéről

Eleged van a játékok fizikai példányainak megvásárlásából, a digitális játékokat pedig túl nagy elkötelezettségnek találod? Xbox-on és PC-n is játszol, de szeretnél utazás közben a kedvenc játékaiddal mobiltelefonon is játszani? Akkor az Xbox/PC Game Pass számodra lett kitalálva, amely több, mint 100 játékot kínál egyetlen havidíjért, amelyeket korlátozás nélkül játszhatsz PC-n, Xbox-on vagy streamelhetsz Android/iOS hordozható eszközeidre. Ebben a cikkben megtudhatod, hogy pontosan mi is a Game Pass, hogyan működik és hogyan lehet rá előfizetni.

A Riot Games legmenőbb játékai mostantól a PC és Xbox Game Pass-on is elérhetők

A PC és Xbox Game Pass folyamatosan bővül az indie, valamint az AAA játékokkal, emellett a népszerű játékkönyvtár széles választékába nemrég a Riot Games legismertebb címei is bekerültek. Ebben a cikkben néhány háttérinformációt adunk a Game Pass-ról, továbbá a Riot Games játékairól, amelyek most be is kerültek az népszerű játékkönyvtárba.

Forza Horizon 5 (INFÓ) - Hot Wheels DLC és egyéb újdonságok

A Forza Horizon 5 az esős Angliából Mexikóba költöztette a Horizon versenyfesztivált, ahol az évszakok váltakozása mellett több különböző biom is változást hoz a játékmenet és a látvány tekintetében, hogy a több száz autóval való versenyzés a nyílt világban még izgalmasabb legyen. Ha szeretnél naprakész maradni, és tudni szeretnéd, milyen új tartalmakat adtak hozzá a fejlesztők a játékhoz, vagy ha épp most készülsz kipróbálni, ebben a cikkben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

A legjobb multiplayer játékok, kooperatív játékok PC-re, PS-re, Xbox-ra és Switch-re

Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.

Age of Empires IV (multiplayer BENYOMÁSOK) - Teljes erővel tér vissza a történelem legnépszerűbb RTS márkája?

Az Age of Empires IV teljes verziójának megjelenési dátuma rohamosan közeledik, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy nyílt bétatesztet tartanak, hogy megmutassák a világnak a játékban szereplő harcos nemzetek felének multiplayer akcióját, néhány érdekes pálya mellett. A játékról szerzett benyomásainkban elolvashatod, hogyan teljesített nálunk a játék, mit szólunk az optimalizáláshoz, és hogy sikert jósolunk-e neki.

Deathloop (ÉRTÉKELÉS) – Elveszve az időhurokban

Legújabb címükkel az Arkane Studios (Dishonored, Prey) fejlesztői kilépnek az ismerős márkák biztonságos vizéről - PC-re és PS5-re érkezik a Deathloop, egy vadonatúj akció-kalandjáték, amelyben egy olyan ember szerepébe bújunk, aki újra és újra átél egy napot. Vajon sikerült a fejlesztőknek egy érdekes koncepciót kíméletlenül szórakoztató élménnyé változtatni, vagy csak ismétlődő unalommal fogunk találkozni? Tudd meg értékelésünkből. 

PlayStation 5 elérhetőség (AKTUALIZÁLVA)

A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids (Mini áttekintés) – Kelták vs. Vikingek

Az Assassin's Creed Valhalla novemberben jelent meg, így bőven volt időd meghódítani Anglia partjait. Most a Raven klán elismert törzsfőnökeként új kihívásoknak nézhetsz elébe. Az első ezek közül Írországba visz, ahol a Wrath of the Druids történet kiegészítő történetben egy ősi kelta druida csoport ellen kell harcba szállnod. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a zöld szigetet mini áttekintésünkben.

Nintendo Switch: OLED modell, „Switch 2“ és egyéb információk

A japán Nintendo már több mint 40 éve szórakoztatja a világot eredeti játékkonzoljaival, és gyakran meglepő új funkciókkal és innovációkkal. A legújabb, és az eladások és a játékközösség visszajelzései alapján nagy sikert aratott Nintendo Switch egy hibrid konzol, amely hordozható kézi konzolként is használható az utazáshoz, valamint hagyományos játékkonzolként is.

Valheim (BENYOMÁSOK A JÁTÉKBÓL) - Váratlanul sikeres északi túlélő játék

Elsőre valószínűleg kevesen gondolták volna a svéd Iron Gate stúdió Valheim című túlélőjátékának traileréről, hogy milyen váratlan slágerként fog befutni. A játék, amely első ránézésre sem grafikájával, sem szuper eredeti ötlettel nem nyűgöz le, mégis nagy sikert aratott már a nemrég megjelent korai hozzáférésű kiadásakor. Ebben a cikkben elolvashatod, hogy pontosan mivel is vette le a lábáról a játékosokat. 

A legjobb játékok Playstation 4-re

Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az erre a masinára tervezett, valaha megjelent 25 legjobb cím rangsorában győződhetett meg. Lehet, hogy felidézi a régi szép idők emlékeit, de az is lehet, hogy olyan játéktörténeti gyöngyszemekre bukkansz, amelyeket még mindig érdemes újra felkeresni, mivel minőségük gyakran még a mai legmenőbb projekteket is felülmúlja. Ráadásul a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitásának köszönhetően ezeket a címeket PS5-ön is futtathatod.

20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20