Oldal frissítése

Alza.hu Hírek

Nothing Phone (2a) (TESZT): átveszi a legjobbakat a zászlóshajó modelltől, de csak fele annyiba kerül

A Nothing betört a középkategóriába az új Nothing Phone (2a) készülékkel. Első pillantásra azonban nem látszik rajta semmi lemaradás. Miben különbözik a jobban felszerelt modelltől? És vajon megállja-e a helyét a félelmetes konkurenciával szemben? Kipróbáltuk a telefont, és hozzuk a szokásos értékelést.

Milyen SUP deszkát vegyek?

A Stand Up Paddle, röviden SUP, olyan mint egy nagyobb szörfdeszka, de stabilabb annál és használata során állva evezünk rajta. Ennek köszönhetően könnyebb a használata, mint a hagyományos szörfdeszkáké, így kisgyerekektől az idősebb korosztályig bárki élvezheti. Amikor paddleboardot választunk, fontos szempont a testsúly, hogy a lehető legmegfelelőbb deszkát találjuk meg mindenki számára.

Egy praktikus segítő a kezed ügyében. Szinte bármilyen funkciót hozzárendelhetsz az iPhone Akciógombjához

Nem találod az új iPhone-okon a csendes üzemmód oldalsó kapcsolóját? Az Apple úgy döntött, hogy egy Akciógombbal helyettesíti azt. Milyen újdonságokat hoz magával, hogyan aknázhatod ki a benne rejlő lehetőségeket és miről ismerheted fel az aktuális állapotát?

Piacra lépnek a Motorola Edge 50 Pro, Fusion és Ultra telefonok. Főszerepben a dizájn és a felszereltség

Megérkeztek az új Motorola Edge 50 sorozatú telefonok: a csúcskategóriás zászlóshajó, az Edge 50 Ultra, a tisztességes középkategóriás Edge 50 Fusion és az arany középutas Motorola Edge 50 Pro. A telefonok ismerős, de érezhetően újratervezett dizájnnal és csúcsminőségű kamerákkal nyűgöznek le. Mi mindent tud az új Edge 50 sorozat?

Szendvicssütő receptek és tippek

A szendvicssütővel készült melegszendvics népszerű uzsonna iskolába, munkahelyre és akár kirándulásokhoz is. Szakadj el a sajt, sonka és ketchup klasszikusaitól és meríts ötleteket ellenállhatatlan melegszendvics receptjeinkből, amelyek garantáltan meghozzák a kedved, hogy újra elővedd a szendvicssütődet.

Vivo V40 SE 5G (BEMUTATÓ): műbőr hátlap, modern chip és tisztességes akkumulátor

Egy újabb mobiltelefon, amely bebizonyítja, nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod az elegáns külsőért és a rengeteg funkcióért. Megérkezett a Vivo V40 SE 5G, amely számos érdekes funkciót hoz magával. Vajon meg tud győzni a kivitelezésével? Hogyan áll az árát tekintve, és mivel próbál elsősorban lenyűgözni?

Samsung Galaxy A35 5G (TESZT): jó felszereltség, prémium dizájn és hosszú akkumulátor-üzemidő, de lenne néhány észrevételünk

Ha a Samsung Galaxy A25 5G már túlságosan alapszintű számodra, de nem feltétlenül a legjobbra van szükséged, akkor a vadonatúj Galaxy A35 5G a tökéletes választás. Neked kell eldönteni, hogy jobban megéri-e, mint a tavalyi Galaxy A34 vagy a valamivel drágább Galaxy A55 a jelenlegi kínálatból. Cikkünkben rávilágítunk, hogyan viszonyul az A35 az említett testvéreihez.

Hogyan aszaljunk gyümölcsöt, zöldséget és egyebeket aszalógéppel?

Az élelmiszerek szárítása a tartósítás egyik legjobb módja. Az aszalással megőrizzük a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, miközben meghosszabbítjuk a élelmiszerek eltarthatóságát. Szerezz be egy aszalógépet és tárazz be gyümölcsökből és zöldségekből a hosszú télre. Sorra vesszük, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani az aszalógépet, hogyan kell gombát és húst szárítani, gyümölcsöt aszalni aszalógéppel és általában írunk az aszalógép használatáról.

Ételpárolás (ELŐNYÖK és RECEPTEK)

A párolás az egyik legegészségesebb módja az ételek elkészítésének. Nemcsak abban segít, hogy sokkal több vitamin maradjon a zöldségekben, mint a hagyományos, vízben való főzés során, de az ételek színe és íze is jobban megmarad, mely fokozza az étkezés élvezetét. Cikkünkben érintjük a zöldség párolás és a hús párolás témáját, valamint azzal is foglalkozunk, hogyan kell főzni ételpárolóban.

Realme 12 Pro+ (TESZT): egy szép középkategóriás telefon elegáns megjelenéssel, jó teleobjektívvel és tisztességes akkumulátor-üzemidővel

A Realme úgy döntött, hogy felrázza a középkategóriát a következő generációs zászlóshajójának elindításával. Alapos teszt alá vetettük a Realme 12 Pro+ 5G-t, hogy megmutathassa, mi mindent tud. És nem jött ki belőle rosszul. Jó pontokat szerzett az elegáns külsejével, a kamerájával, vagy éppen a szolid akkumulátor-üzemidejével. Ugyanakkor nem hibátlan.

Samsung Galaxy ökoszisztéma

Lépj be a Galaxy világába, amely soha nem látott lehetőségekhez nyújt hozzáférést. Támogat, hogy jobban oda tudj figyelni a testedre, megszeresd a testmozgást, és segít a produktivitásodat is növelni. Csatlakoztasd a telefonodat más Samsung eszközökhöz, és fedezd fel, milyen tökéletesen működnek együtt.

Nubia Redmagic 9 Pro (BEMUTATÓ): egy felturbózott telefon a legigényesebb gamereknek

A Nubia Redmagic márka talán nem mindenki számára annyira ismert, de ha érdekel a mobiljátékok világa, akkor érdemes felfigyelned rá. A Redmagic 9 Pro ugyanis egy jól felszerelt gamer telefon, amely csúcsminőségű zászlóshajós specifikációkat kínál egy gamingre szabott telefontestbe ágyazva. Bővebben a cikkben.

Honor Magic6 Pro (TESZT): a jelenlegi legjobb mobiltelefon? A fotózás terén mindenképpen

A Honor Magic 6 Pro egy egyedülálló telefon. Az első dolog, ami feltűnhet rajta, az a hatalmas optika a hátlapon, és nyilvánvalóan az egész telefon nagyobb súlya. Ezt követően azonban csak pozitívumokkal fogsz találkozni, és csakúgy, mint én, helyeslően fogsz bólogatni. Remek a kamera, a kijelző, a hangzás, a teljesítmény, és még az akkumulátor üzemideje is. Nem csoda, hogy több díjat is nyert a DxOMark-tól. Tudj meg többet a Honor Magic6 Pro-ról!

Vivo X100 Pro (TESZT): egy fotós gyöngyszem erős MediaTek processzorral, de nem hibátlan

A Vivo X100 Pro 5G az egyetlen az X100-as sorozat két modellje közül, amely az európai, így a magyar boltok polcain is elérhető lesz. Ez a kettő közül a nagyobb teljesítményű, a MediaTek legerősebb lapkakészletét, Zeiss-lencsékkel ellátott csúcskamerát és még sok mást is kínál. De hogyan teljesít a Vivo X100 Pro a gyakorlatban? Próbára tettük a teszt keretein belül.

Mi az iPhone különlegességének a titka?

Mi az iPhone titka? Az iPhone készítésekor az vezérli a tervezőket, hogy az általuk megálmodott készülék többet nyújtson, mint egyszerűen csak néhány funkció együttese.

Asus ROG Phone 8 Pro (TESZT): számos jelentős fejlesztés, kevésbé agresszív dizájn. A telefon jó irányba halad

Miért vennél játékkonzolt a grafikailag lenyűgöző játékokhoz, ha mindent megkaphatsz a mobiltelefonodon is? Az Asus továbbfejlesztette a ROG Phone gamer telefonját, de ezúttal az Asus ROG Phone 8 Pro esetében még radikálisabb változtatásokat eszközölt. Ahogy az a tesztünkből is kiderül, volt mire várni.

Befőzési tippek (ÚTMUTATÓ + RECEPTEK)

A befőzés nem nagy tudomány, de a siker érdekében nem árt, néhány alapvető szabályt betartani. Cikkünkben ezek mellett hasznos befőzési tippekkel is szolgálunk. Tudtad például, hogy a mosogatógépet is használhatod befőzéshez?

A legjobb processzor hűtők (TESZT)

Új számítógép építésekor a megfelelő processzor kiválasztása lehet az egyik legfontosabb lépés. Miután eldöntötted, hogy melyiket választod, a következő feladatod az, hogy kiválaszd, hogyan hűtsd le. Tesztünkben 12 középáras CPU hűtőt vizsgáltunk meg, mind a hűtési teljesítmény, mind a zajszint szempontjából. Melyik hűtő a legjobb választás az új AMD Ryzenhez, és melyik az Intel Core-hoz? További részletekért tekintsd meg a cikkünket!

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le

A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt keresnek elfogadható áron.

Hogyan előzhető meg a klíma miatti megfázás?

Annak érdekében, hogy légkondicionálód ne okozzon több kárt, mint hasznot, meg kell győződnod arról, hogy helyesen van-e beállítva. Ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüld a különböző betegségeket, és távol tartsd a légkondicionálóval kapcsolatos betegségeket.
20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20