Oldal frissítése

Kávéfőzők

E.S.E.

Az E.S.E. kávészemek különálló, kapszulás csomagolásba kerültek az eszpresszógépekhez. Az Easy Serving Espresso könnyen elkészíthető eszpresszó, amely gyorsan elkészül. Az E.S.E. kávék esetében a kávé mennyisége, őrlésének finomsága és a töménység mindig azonos. Minden előírások alapján készül, ez határozza meg a kapszula minőségét. Minden alkalommal 7 grammnyi pörkölt, őrült kávé kerül a 44 mm-es papírcsomagolásba. Az íz és az aroma mindig ugyanolyan marad, köszönhetően a speciális, védett környezetnek az E.S.E. csomagolásában. Amikor az E.S.E. a forrázókamrába kerül, a magas víznyomás (9-15 bar) finom eszpresszót készít, megfelelő mennyiségű krémmel. Az E.S.E. technológia ennek köszönhetően kiváló minőséget garantál, és nincs szükség tapasztalatra a használatához.

Kávépárna

A kávépárna adagolt kávé, pörkölt, őrölt kávéból készül, precízen mért tömeggel (kb. 7 g). Bármely E.S.E. kávégéppel használható, amely forrázókamrával működik. Mivel a mennyiségét, az őrlés finomságát és a töménységét precízen meghatározzák az előírások, az eszpresszód mindig megfelelő krémmel és lenyűgöző minőségben élvezheted. Előnye nem csak az állandó minősége, de az egyszerű és könnyű elkészítése is.

Bar

Nyomás mérése. A magas minőségű eszpresszó készítéséhez legalább 9 bar nyomásra van szükség.

Crema

Finom és sűrű kávéhab a megfelelően elkészített eszpresszó felületén.

Espresso (presszókávé)

Az eszpresszó egy kávéital, amelynek mennyisége körülbelül 30 ml, és 9 baros nyomás alatt készül. A javasolt főzési idő 20-30 másodperc. 60-90 ml-es csészékben ajánlott felszolgálni.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10