Oldal frissítése

Arozzi

Arozzi banner

Arozzi - a legjobb a gamerek számára

A svéd Arozzi cég olyan gamer székek, asztalok, mikrofonok és egyéb gamer kiegészítők gyártására és tervezésére összpontosít, amelyek az esport közösség profijainak vagy a streamelők magas igényeihez igazodnak. A portfólióba tartoznak még ülések és állványok versenyszimulátorokhoz, amelyek lehetővé teszik, hogy az ezer lóerős különlegességeket az otthonod kényelméből vezesd. Ezen kívül minden Arozzi termék kiváló minőségű anyagokból készült konstrukciókkal büszkélkedhet, amelyek nagyszerű tartóssággal és különösen a gamer székek és asztalok esetében elegáns, mégis funkcionális dizájnnal rendelkeznek.

Arozzi gamer székek

Arrozi gamer székek

Az Arozzi gamer székek maximális kényelmet biztosítanak testednek a több órás ülés során is. Az Arozzi Milano vagy Inizio termékcsaládok nem csak az árukkal, hanem a felszereltségükkel is elnyerik a tetszésedet, amely magában foglalja a hintarendszert, a fej- és deréktámaszt vagy az állítható magasságú üléseket. A fejlettebb Arozzi Vernazza vagy Mezzo sorozatú gamer székek billenő mechanizmust, 3D karfát vagy nagyobb görgőket is kínálnak. A kiválasztott modellek különleges jellemzői közé tartoznak az izmok folyamatos aktivitását biztosító egyensúlyi elemek vagy a puha szövetkialakítás.

Arozzi gaming asztalok

Az Arozzi gaming asztalok számos funkciót kínálnak a számítógépes játékok szerelmeseinek. Az asztalkialakítások magassága állítható, és több kivágással rendelkeznek, amelynek köszönhetően a kábelrendszerezés könnyű és praktikus lesz. Ezenkívül az egyedi felületkezelésnek köszönhetően a teljes asztallapok egérpadként is használhatóak tökéletes csúszás és maximális mozgásérzékelési pontosság mellett. A székekhez hasonlóan az Arozzi gaming asztalok is kaphatók egy különleges Star Trek kiadásban.

Arozzi gamer asztalok
    Arozzi verseny gaming ülések

    Arozzi versenykiegészítők

    Élvezd a versenyzést úgy, mintha egy igazi versenypályán egy autó volánja mögött ülnél. Az Arozzi versenyállványok lehetővé teszik az ülés, a versenykormány, a pedálok és a váltókar beállítását úgy, mint egy autóban. A kialakítás minden része valósághű méretű és egyedileg állítható. Az állványok tökéletesen illeszkednek az Arozzi gamer székekhez vagy a Visione játékszemüvegekhez, amelyek tompítják a potenciálisan káros kék és fehér fényt.

    Paraméterek módosítása
    120 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10