Oldal frissítése

GLADE aroma diffúzorok

Glade Aromatherapy

Glade® Aromatherapy – Az élet egyensúlyban minden egyes lélegzetvétellel

A Glade® Aromatherapy ellazulást, örömöt és jó közérzetet biztosít. Ez egy kellemes terápia, amely egyesíti az illatok élvezetét a fény stimuláló hatásával egybekötve. Illóolajokat használ az emberi test egyensúlyának és harmóniájának fokozására. Az illatok kellemes érzéseket váltanak ki belőlünk, és amikor kellemesen érezzük magunkat, az óriási gyógyító hatással van a szervezetünkre. Az ellenőrzött forrásból származó prémium illóolajok, a parabénektől, ftalátoktól, mesterséges pézsmától és hozzáadott színezékektől mentes, tiszta formulák, valamint a már újrahasznosított anyagokból készült, újrahasznosítható csomagolás teszi kivételessé a Glade® Aromatherapy termékcsaládot.

Glade Aromatherapy

Egyedi illatok a megfelelő hangulat megteremtéséhez

Két prémium minőségű illóolaj kombinációja három kivételes Glade® Aromatherapy illatot hoz létre a kiegyensúlyozott mindennapi élethez. A lédús narancs és neroli virágokból álló, felemelő Pure Happiness illat új energiát ad és javítja a hangulatot. A bergamott és a citromfű kombinációja a Calm Mind-ban a béke és a harmónia pillanatait hozza el számodra. A nyugtató Moment of Zen, a levendulával és szantálfával teli illat pedig felszabadítja az elmét, és belső békét hoz.

Paraméterek módosítása
8 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15