Oldal frissítése

Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175

3,8 4 értékelés
23 990 Ft

Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175

Hatékony segítség átfogó otthoni takarításhoz

Az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 egy variálható gőzölős felmosó összecsukható fogantyúval és kivehető kézi egységgel. A forró gőz ereje a baktériumok, vírusok és baktériumok akár 99,99%-át is eltávolítja, mérgező tisztítószerek használata nélkül. Az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 mindössze 30 másodperc alatt használatra kész. A 350 ml-es víztartály akár 20 perces működésre is elegendő. Az Ariete gőzölős felmosó ideális minden felület tisztítására, legyen szó üvegről, csempéről, vászonról, márványról, de akár textíliákról vagy kárpitokról. Az összecsukható fogantyúval és a forgatható fejjel kényelmesen tisztíthatod meg a nehezen hozzáférhető helyeket is (a székek vagy a szekrény alatt). A felmosótest könnyen eltávolítható, és számos tartozék rögzíthető hozzá. Egy kézi tisztítót is kapsz ablakokhoz, szőnyegekhez, sütőhöz vagy tűzhelyhez. A gőzmennyiség-szabályozó funkció lehetővé teszi a napi és általános mélytisztítást.

Az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 gőzölős felmosó legfontosabb jellemzői

  • Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken - bútorok alatt, szobák sarkaiban stb. - is könnyen használható
  • Bemelegedési idő mindössze 30 másodperc
  • Könnyen szabályozható gőzmennyiség a különböző felületekhez és igényekhez igazodva
  • A forgatható fej megkönnyíti a tisztítóeszköz kezelését
  • Rendkívül kompakt és könnyű
  • A bekapcsolásjelző tájékoztat a készülék állapotáról
  • Környezetbarát tisztítás teljes mértékben vegyszerek nélkül
  • Működési idő 18-20 perc
  • A pótalkatrészek kényelmesen beszerezhetők
  • Mosható mikroszálas huzat
  • A kényelmes és hatékony tisztításhoz a tartozékok teljes választéka rendelkezésre áll

Az Ariete Steam Mop Foldable eltávolítja a szennyeződéseket és a poratkákat

Az Ariete Steam Mop Foldable praktikus segítőtársad lesz az otthoni takarításban. Könnyen elpusztítja a poratkákat, és teljesítménye a gyermekes családok számára is megfelelő, mivel képes megszüntetni az allergiát és az asztmát kiváltó okokat. Az Ariete gőzölős felmosó szőnyegek tisztítására is használható. Ehhez egy speciális tartozékot kapsz, amely kíméletes gőzzel oldja ki a szennyeződéseket és az atkákat a szőnyegből. A készülék 350 ml-es víztartállyal van felszerelve, és mindössze 30 másodperc alatt megtermeli a gőzt. Egy kijelző jelzi, ha az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 használatra készen áll.

Kézi tisztítóegység a kényelmes takarításhoz

A kézi tisztítóegység könnyen kivehető közvetlenül a készüléktestből, és széles körű alkalmazást kínál. Tisztítsd meg a grillt, a fürdőszobát, az ablakokat, vagy szabadulj meg a poratkáktól a matracodon. Az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 nagy rugalmasságot kínál az 5 méteres kábelnek és a 18-20 perces üzemidőnek köszönhetően.

Az Ariete Steam Mopon beállíthatod a gőz mennyiségét

Az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 gőzintenzitás-szabályozóval rendelkezik, így a gőzkibocsátás könnyen beállítható az optimális tisztítási eredmények érdekében. Ennek hála a felmosóval könnyedén kitakaríthatod és lefertőtlenítheted az egész háztartást. A készülékhez mikroszálas huzatok tartoznak, amelyek használat után könnyen mosogatógépben moshatók. Az egész tisztítási folyamat 100%-ban vegyszermentes, mivel az Ariete Steam Mop Foldable 10in1 4175 csupán forró gőzt használ. Ezért a készülék alkalmas olyan háztartások számára, ahol allergiások, ekcémások és kisgyermekek élnek.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Tartály térfogata 0,35 l

Funkciók

Funkciók Állítható gőzkimenet, Gőz készenlét jelzés

Rendeltetés

Rendeltetés Padlómosás, Ablaktisztítás
Megfelelő Kemény padló, Szőnyeg, Ablaktisztítás

Tulajdonságok

Gőzteljesítmény 30 g/perc
Víztartály térfogata 0,35 l
Funkciók Gőz készenlét jelzés, Biztonsági szelep, Kontroll lámpa
Tápegység típusa Hálózati
Tömeg 2,38 kg
Hatósugár 5 m
Kód:  ARIPC297
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  00P417500AR0

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20