Oldal frissítése

Ariete B-Cheese 615

5 1 értékelés
27 990 Ft

Ariete B-Cheese 615

Az Ariete B-Cheese 615 joghurtkészítővel házi joghurtot és sajtot készíthetsz ízlésed szerint. A sajt- és joghurtkészítéshez 6 előre beállított programot kínál, amelyekkel klasszikus, gyors, vegán vagy mozzarella sajtot, klasszikus és görög joghurtot készíthetsz.Belső tapadásmentes teflon kosárral van felszerelve. 2 liter tejből 1-2 kg friss házi sajt készíthető. Teljesítménye 500 W, és 90 °C-ig képes melegíteni. A joghurtkészítő nagyon könnyen kezelhető. A 6 fényjelzővel és piktogramokkal ellátott érintőképernyő lépésről lépésre végigvezet a teljes folyamaton az összetevők adagolásától a késztermékig. Kialakításának köszönhetően bármilyen konyhai dizájnhoz illeszkedik, és kisebb tárolóhelyeken is elfér. Az Ariete B-Cheese 615 joghurtkészítő a legigényesebb sajtokkal és a legkülönfélébb joghurtokkal is megbirkózik.

Az Ariete B-Cheese 615 joghurtkészítő fő jellemzői

  • Joghurtkészítő házi joghurt és sajt előállításához
  • 6 előre beállított programot kínál
  • Klasszikus, gyors, vegán sajt, mozzarella, valamint klasszikus és görög joghurt elkészítése
  • Belső tapadásmentes teflon kosárral felszerelt
  • Az Ariete B-Cheese 615 2 liter tejből 1-2 kg friss házi sajtot tud készíteni.
  • 90 °C-ig melegít
  • A joghurtkészítő nagyon könnyen kezelhető
  • Színkivitel: szürke-zöld-fehér

Térfogat:
2 l


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BEU437f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  00C061500AR0

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20