Oldal frissítése

Ariete 568/04

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 568/04

Az Ariete 568/04 asztali turmixgép praktikus segítő, amely retró designja jóvoltából minden konyhában jól mutat. A tökéletes teljesítményt 6 rozsdamentes acél kés biztosítja, amelyek játszva elbánnak a nagyon kemény nyersanyagokkal is. Rövid idő alatt felaprítja és összekeveri a gyümölcsöket, zöldségeket és a jeget nagyon finom állagúra, így fenséges smoothie-kat és turmixokat készíthetsz vele. A turmixgép a még nagyobb teljesítmény érdekében két sebességfokozattal és turbó fokozattal rendelkezik. Minőségi, 1,5 literes kehely tartozik hozzá, amely elegendő helyet biztosít kedvenc italaid elkészítéséhez.

Az Ariete 568/04 asztali turmixgép legfontosabb jellemzői

  • Asztali turmixgép, retró design
  • 6 darab, rozsdamentes acélból készült kés
  • Ariete 568/04 felaprítja és összekeveri a gyümölcsöt, zöldséget, jeget
  • 2 sebességfokozat és turbó fokozat
  • 1,5 l térfogatú kehely
  • Könnyű karbantartás
  • A turmixgép alkatrészei mosogatógépben elmoshatók
  • Könnyen tárolható
  • Az Ariete 568/04 zöld színű

Könnyű karbantartás és tárolás

Az Ariete 568/04 eredeti retró designjának, nagy teljesítményének és könnyű karbantarthatóságának köszönhetően nem mindennapi turmixgép. Könnyen szétszedheted, és az egyes alkatrészeit mosogatógépben kényelmesen elmoshatod.  Tárolása sem helyigényes, mivel a kehely közvetlenül a készüléktestre borítható. Az Ariete 568/04 tökéletes segítség a finom smoothie-k és turmixok készítéséhez.

Méretei:
38 × 18,5 × 14 cm

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre
Funkciók Pulzáló funkció
Kód:  ARIEE804
Termékszám:  568/04

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10