Oldal frissítése

Ariete 4207 Multi Vapor Mv7.1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 4207 Multi Vapor Mv7.1

Az Ariete 4207 gőztisztító a gazdag kiegészítőkkel nagyban megkönnyíti a tisztítást, miközben képes elpusztítani szinte minden baktériumot és kórokozót. Eltérően a hagyományos módszerekkel időt és energiát takarítasz meg, valamint az otthonod is higiénikus és tiszta marad. Az 1400 Watt energiafogyasztás és a 4 bar nyomás biztosítja a megfelelő tisztítási teljesítményt. A legnagyobb darab célja, hogy alaposan tisztítsa a kemény padló minden típusát.

A további fejlesztésekkel, beleértve a kis kefét, letörölheti a piszkot a csempéről és szekrényről. A fúvóka 90 °-ban ívelt, így a nehezen hozzáférhető helyeket is könnyen eléred ezután. A szövet tisztító kefével a kanapét újjá varázsolod egy nagy házibuli után. A kialakítás ergonómikus és kényelmes, amely könnyeddé teszi a takarítást.

Az eszközön van egy ki- és bekapcsoló és egy folyamatos energia kontrollt irányító gomb. A víztartály térfogata 1,5 liter és könnyen feltölthető a tölcsérrel, amely része a csomagnak. Merülj el a tiszta és higiénikus háztartásban!


Műszaki adatok:

Alumínium tartály kapacitása:
1,5 l

tartozékok:
padló kefe
szövet kefe
lehúzó kefe
mikroszálas fedő
fúvókák
90 fúvóka
körkefe
Fix hosszabbító cső
tölcsér
Szíj vállpánt

Általános információk:
Kábel hossza: 6 m
Tömlő hossz: 2 m
biztonsági zárral

Fogyasztás:
1400 W

nyomás:
4 bar

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 600 W
Tartály térfogata 1,5 l
Gőznyomás 4 bar
Kód:  BEU431g
Termékszám:  ARI-4207
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05