Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Ariete 4146 XVapor Deluxe

4,7 24 értékelés
44 990 Ft

Ariete 4146 XVapor Deluxe


Tiszta otthon gyorsan és kényelmesen. Kemikália használata nélkül

Az Ariete Xvapor Deluxe multifunkciós gőztisztító minden otthon számára nagyszerű segítség. Az 5 bar nyomás mellett, amely segít eltávolítani a legmakacsabb szennyeződést és zsírt is, kiegészítők széles választékát kínálja különböző típusú felületek tökéletes tisztításához. Ezzel a meggyőző multifunkciós eszközzel otthonod tisztaságát kézben tarthatod - kényelmesen, gyorsan és kemikáliák nélkül.

Gazdag kiegészítő választék különböző felületekhez

Az Ariete 4146 XVapor Deluxe 1500 W fogyasztás mellett működik, 5 bar nyomáson. A készülék 8 percen belül előkészíti a gőzt az aktív használathoz. A gőz legfeljebb 1 óra üzemidőt nyújt, amelynek során kényelmesen kitakaríthatod egész otthonod. A csomag gazdag tartozék választékkal is büszkélkedhet, amely közvetlenül a gőztisztító testébe került behelyezésre, így megkönnyíti a munkát, különösen az ablakokon, a réseknél és a nehezen elérhető területeken. Szükség esetén szabályozhatod a gőz mennyiségét. A bekapcsolás jelző és a készenléti mutató jelzi ha az eszköz készen áll a munkára.

Tartozékok:

  • Két hosszabbító cső
  • Szórófej
  • Padlótisztító készlet
  • Padló kefe
  • Ablaktisztító kiegészítő
  • Nagy kerek kefe
  • Kis kerek kefe
  • Tölcsér
  • Mérőpohár
  • Nagynyomású fúvóka
  • Kefe és kendő kárpitok tisztításához
  • Padlótisztító huzat

Az Ariete 4146 XVapor Deluxe tisztít, fertőtlenít és természetesen távolítja el a szagokat

Az Ariete gőztisztító természetes gőzzel tisztítja meg otthonod bármely felületét, miközben eltávolítja a szagokat, fertőtlenít, és elbánik a baktériumokkal is. Ennek köszönhetően maximális higiéniát biztosít vegyi tisztítószerek használata nélkül. Mindenféle felületre alkalmazható; a padlóburkolatoktól az üvegfelületekig a kutyafekhelyen át a ketrecekig, sőt akváriumokhoz is használható.

A gőztisztítás 4 előnye:

Nincsenek vegyszerek

Csupán egyetlen víz- és gőztartály használatával nincs szükség káros vegyszerekre a tökéletes tisztaság eléréséhez. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek tisztítószer maradványok vagy erős szagok otthonodban.

Kényelem

Gyors melegítés a víztartály a folyamatos használathoz és praktikus megoldás a tartály visszahelyezésére; ezáltal a padló és egyéb felületek tisztítása sokkal könnyebb és élvezetesebb lesz, mint a felmosó és a vödör hagyományos használata által.

Higiénia

A gőz 100 °C-on keletkezik. A felületek higiénikusan biztonságosak és illatosak lesznek. A vírusokat, mikroorganizmusokat és baktériumokat már az első érintkezésnél eltávolítja. Az eredmény természetes tisztaság, amely hatékony és ideális allergiás betegek és kisgyermekek számára.

Teljesítmény

A magas nyomású gőz másodpercek alatt eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is. Bármely felületről eltávolítja a szennyeződést: legyen az csempe, rozsdamentes acél vagy más fényes felület.


Ariete 4146 XVapor Deluxe

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 500 W
Tartály térfogata 1,6 l
Gőznyomás 5 bar

Funkciók

Funkciók Állítható gőzkimenet, Gőz készenlét jelzés
Kód:  ARIPC009a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ART 4146

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05