Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Ariete 4145

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 4145


Tiszta és kényelmes otthon. Vegyszerek használata nélkül

Az Ariete Xvapor Comfort többfunkciós gőztisztító nagyszerű segítség minden otthon számára. Az 5 bar nyomás mellett, amely segít eltávolítani a legtöbb szennyeződést és zsírt, a kiegészítők széles választékát kínálja a különböző felületek tökéletes tisztításához. Ezzel a meggyőző, többfunkciós eszközzel garantáltan tisztán tarthatod otthonodat - kényelmesen, gyorsan és vegyszerek nélkül.


Számos kiegészítő a különböző felületekhez

Az Ariete 4145 Xvapor Comfort energiafelhasználása 1500 W, 5 bar nyomással dolgozik. A készülék 6-7 perc alatt melegszik fel és készen áll az aktív gőzölős tisztításra. A gőzölés üzemideje 40-45 perc, amely elegendő az egész háztartás kényelmes kitakarításához. A csomagban számos kiegészítőt találsz, amelyeket közvetlenül a gőztisztító testébe építettek be. Segítségükkel egyszerű az ablakok, a rések és a nehezen elérhető területek tisztítása. Szükség esetén szabályozhatod a gőz mennyiségét. A bekapcsolás jelzőfény és a készenléti állapotjelző tájékoztatnak arról, amikor a készülék használatra kész. 

Tartozékok:

  • Két hosszabbító cső
  • Szórófej
  • Padlótisztító tartozék
  • Padlókefe
  • Ablaktisztító tartozék
  • Nagy forgókefe
  • Tölcsér
  • Mérőedény
  • Nagynyomású fúvóka
  • Kárpittisztító tartozék
  • Padlótisztító kendő

Az Ariete 4145 XVapor Comfort tisztít, fertőtlenít és természetesen távolítja el a szagokat

A gőz természetes erejével az Ariete az összes háztartási felületet megtisztítja, emellett eltávolítja a szagokat, fertőtlenít és megszabadul a baktériumoktól is. Tehát maximális higiéniát nyújt vegyszerek használata nélkül. Minden típus felületen alkalmazható; a padlóburkolatoktól az üvegfelületeken és kutya fekhelyeken át, a ketrecekig vagy akváriumokig.

A gőztisztítás 4 előnye:

Vegyszermentes

Csak egy víztartályt és a gőzt alkalmazza, így nincs szükség káros vegyszerekre a kifogástalan tisztaság eléréséhez. Ez azt is jelenti, hogy nem marad vegyszer, sem erős szag a háztartásban.

Kényelmes

Gyors felmelegedés, víztartály a folyamatos használathoz és praktikus megoldások várnak; ezáltal sokkal könnyebb és élvezetesebb a padlók és különféle felületek tisztítása, mint a hagyományos seprű és a felmosóvödör használatával.

Higiénikus

A gőz 100 °C-on keletkezik. Ennek köszönhetően a felületek higiénikusak és illatosak lesznek. Már az első érintkezésnél eltávolítja a vírusokat, mikroorganizmusokat és baktériumokat. Az eredmény természetes tisztaság, hatékony és ideális környezet az allergiában szenvedőknek és a kisgyermekek számára.

Magas teljesítmény

A készülék nagy gőznyomást használ, hogy másodpercek alatt eltávolítsa még a legmakacsabb szennyeződéseket is. Bármely felületről eltávolítja a szennyeződést: legyen szó akár csempéről, rozsdamentes acélról és más fényes felületekről.


Ariete 4145

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 500 W
Tartály térfogata 1,2 l
Gőznyomás 5 bar

Funkciók

Funkciók Állítható gőzkimenet, Gőz készenlét jelzés
Kód:  ARIPC011a
Termékszám:  4145

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10