Oldal frissítése

Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10

Multi gőztisztító Ariete Vapor egy nagyszerű eszköz bármely otthon. Emellett tömörség egy nagyon kényelmes és a kiegészítők széles választéka teszi, hogy tökéletesen tiszta különböző felületeken. Ezzel a meggyőző MFP a megfelelő szerszámokkal, akkor a háztartás garantált ellenőrzés alatt - egyszerűen, gyorsan, egyszerűen, és akkor munka nélkül kémia. Görcsök és környezeti padlók, szőnyegek, bútorok, valamint csempe, fa vagy műanyag. Rendkívül hatékony, miközben a gőz tisztítási és eltávolítási kedvtelésből tartott szőr szőnyegek, bútorok, ágyak vagy ketreceApproxen, hanem terráriumok és akváriumok, így tökéletes is a családok allergiában szenvedőknek.

Legfontosabb jellemzők

  • Mobile gőzborotvával
  • nagy teljesítményű
  • gazdag kiegészítők
  • vegyszer használata nélkül
  • mindenféle felületen

Teljesítmény és kiegészítők

A sokoldalú gőztisztító működik teljesítmény 1600 W, a pár törlés ereje 4 bar. Pillanatokon belül tisztább pár felkészül az aktív használatra. Benne van sokféle tartozék, amely lehetővé teszi a pontos tisztítási ablakok, az ízületek és a nehezen hozzáférhető helyeken. Ön is használja a tálcát szert. Azt is ellenőrzik a gőzmennyiség szükség. Rátérve tisztább fényjeleket. Biztonsági alkalmazás biztosítja biztonsági zár kulcs párok és a biztonsági szelep védi a véletlen érintés ellen a gőzt.

tartozékok:
Brush ruhát, kis ecsettel, spatulával egy sima kemény felületen padlókefén fúvóka fedő mikroszálas, 90 ° fúvóka, körkefe, tölcsér, mérőpohár, hosszabbító cső, levehető vállpánt könnyű szállító tisztítószerek

méretek:
41,5 × 21 × 43 cm

súly:
7,16 kg

Kábel hossza:
4 m

kapacitás:
1,3 l

A különböző felületek

A természeti erők gőz gőz tisztító Ariete tiszta minden háztartási felületeket és ezzel biztosítja a maximális higiénia nélkül a vegyi tisztítószereket.Ezt fel lehet használni minden típusú felületek: csempék, redőnyök, radiátorok, zuhanyzó.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 600 W
Tartály térfogata 1,3 l
Gőznyomás 4 bar
Kód:  ARIPC005
Termékszám:  ART 4144
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20