Oldal frissítése

Ariete 2877/03

5 5 értékelés
21 890 Ft

Ariete 2877/03

Már nem kell irigyelni a nagyi teafőző kannáját. Ha retro kivitelű vízforralóra vágyik, elegendő megrendelni az Ariete Vintage terméket, mely 360°-ban forgatható talppal rendelkezik. Retro stílusú konyhák remek kiegészítője lesz. A soft touch ergonomikus markolatnak köszönhetően könnyen kézben tartható.

A nagyi barátságos konyhája az Ön otthonában

  • Krémszínű pasztell árnyalat
  • Kívülről úgy néz ki, mint egy régi teafőző kanna

Egyedülálló

Sípolós teáskanna a tűzhelyen? Vagy egy ugyanúgy kinéző elektromos vízforraló? Készüljön fel arra, hogy a vendégei is a saját szemükkel fognak akarni meggyőződni arról, hogy egy modern vízforralóval készül a kávé vagy a tea. A praktikus vízszintjelző és a kivehető szűrő növeli a vízforraló használati értékét. .

 
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp
Energiafelhasználás 2 000 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Bézs
Kód:  ARIRK001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ART 2877/03
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15