Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ARCTIC MX-4 hővezető paszta (4g)

4,9 991 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARCTIC MX-4 hővezető paszta (4g)

Hővezető pasztára szüksége van minden processzornak,
különösen a túlhajtottaknak

Ez a speciális hővezető paszta fém részecskék nélkül biztosítja a CPU és a hűtőborda közötti kiváló hőátadást, ezáltal javítva a számítógép stabilitását és megbízhatóságát. Tulajdonságainak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően minimalizálja a hőszigetelést és maximalizálja a hűtő hatásfokát. A fém részecskék hiánya miatt nem keletkezhet rövidzárlat, vagy más súlyos kár, ha kapcsolatba kerül a számítógép elektromos érintkezőivel.

egyszerű alkalmazás

Egyszerű alkalmazás


Pasta hatásos 8 éves korig

Nyolc évig megőrzi a tulajdonságait

Magas hatásfok

További előnye a szilikonos és a fém tartalmú pasztákkal szemben a megnövekedett élettartam és hatékonyság. Nem szükséges túl gyakran újra alkalmazni a pasztát, csak azért, hogy megőrizze hatékonyságát. Ez a paszta nyolc évig megőrzi a tulajdonságait. Ezt a hővezető pasztát használhatja minden processzorhoz,grafikus processzorhoz vagy a chipsethez is. A tubusban 4 gramm paszta található, amit közvetlenül a processzorra kell kenni azon a ponton, ahol a hűtőbordával érintkezik. Az tubus többszöri felhasználásra is elegendő.


Műszaki adatok:

Hővezető képesség:
8,5 W/(mK)

Viszkozitás:
870 poise

Sűrűség:
2,5 g/ml-es

Tömeg:
4 g

Kód:  CA082d
Termékszám:  ORACO-MX40001-BL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15