Oldal frissítése

ARCTIC ALUMINA - Premium Ceramic Thermal Compound (14g)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ARCTIC ALUMINA - Premium Ceramic Thermal Compound (14g)

Az Arctic Alumina prémium hővezetője kiváló minőségű kerámia szálakból tevődik össze, és bármely processzorhűtő alatt használható. Ez a vegyület az Arctic Alumina első poliszintetikus kerámiatestjeinek egyike, és alkalmas vízhűtésre is. Egy csomagban egy cső található 14 g keverékkel.

Az ARCTIC ALUMINA hővezető vegyület legfőbb jellemzői

  • Az Arctic Alumina hővezető nem tartalmaz szilikont?
  • Alkalmas bármilyen típusú processzorhoz és hűtéshez
  • Kizárólagos műanyag és szintetikus olajok kombinációja
  • Mindegyik csomag tartalmaz 14 g keveréket
  • A gyártó hosszú távú megbízhatóságot garantál

A hővezető vegyület anyaga

Az Arctic Alumina hővezető három egyedi alakú és méretű kerámia szálból álló rétegezett kompozitot használ, amely maximalizálja a részecskék érintkezési felületét. Ez az exkluzív kombináció nagyon jó teljesítményt nyújt a fém alapú vegyületek többségénél.

Öntési folyamat és teljesítménybiztosítás

Az Arctic Alumina hővezető vegyületet vékony, egyenletes rétegben használják. A CPU kezdeti használata során a vegyület javítja magát, hogy növelje a mikroszkopikus részek kitöltését és biztosítsa a legjobb fizikai érintkezést a hűtő és a CPU magja között. A keverék ezután enyhén elfekszik, és befejeződik a kikeményedési folyamat az elkövetkezendő 50-200 órában. A keverék használati útmutatója a csomagban található.

Kód:  CA086a
Termékszám:  AA-14G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20