Oldal frissítése

AQARA Wireless Mini Switch T1

3,5 6 értékelés
7 590 Ft

AQARA Wireless Mini Switch T1

WiFi kapcsoló AQARA Wireless Mini Switch T1

Vezéreld okosan otthonodat az AQARA Wireless Mini Switch T1 WiFi kapcsolóval

A Mini Switch T1 intelligens gombbal kényelmesen aktiválhatsz számos okosotthoni funkciót. Csak csatlakoztasd az AQARA hubhoz, és máris elvégeztetheted vele a szükséges feladatokat. Csengőként, villanykapcsolóként és távirányítóként is funkcionálhat a különböző készülékek vezérléséhez. Még az is lehet, hogy három művelet tartozik a kapcsolóhozamelyek egyszeri, kétszeri vagy hosszú megnyomással aktiválhatók. AQARA Wireless Mini Switch T1 kapcsológyakorlatilag bárhol elhelyezhető, mivel nem igényel vezetékezést. Az energiatakarékos Zigbee 3.0 technológiának köszönhetően egyetlen CR2032 elemmel is működik, akár 2 évig.

.

Az AQARA Wireless Mini Switch T1 főbb jellemzői

  • A minimalista kialakítás lehetővé teszi, hogy az AQARA Wireless Mini Switch T1-et bárhová elhelyezd, vagy egy ragasztóval rögzítsd egy felületre.
  • A hubhoz csatlakoztatva az AQARA támogatja a harmadik féltől származó platformokat, mint például az Apple Home, a Matter, a Samsung SmartThings és a Yandex Smart Home.
  • Zigbee 3.0 vezeték nélküli protokoll
  • Pánikgombként is funkcionálhat az otthonban
  • Az AQARA Wireless Mini Switch akár 50.000 nyomást is támogat
  • A készülék V-0 osztályú, magas hőmérsékletnek ellenálló, égésgátló PC-panelből áll.
  • Az eredeti Mini Switch-hez képest a T1 modell támogatja az OTA frissítéseket a stabilitás és a funkcionalitás javítása érdekében.
WiFi kapcsoló AQARA Wireless Mini Switch T1

Egy kapcsoló, sok funkció

Az intelligens otthoni funkciók vezérlése természetesen mobilalkalmazáson keresztül is lehetséges, de a felhasználók egy része továbbra is igényli a fizikai gombot. És pontosan ez a szerepe az AQARA Wireless Mini Switch T1-nek. Bizonyos forgatókönyvekhez akár három különböző vezérlési módszer is lefoglalható (1 kattintás, 2 kattintás, nyomva tartás). Ez lehetővé teszi, hogy okosotthonodat saját igényeidhez igazítsd.

Az AQARA kapcsoló a Zigbee 3.0 vezeték nélküli protokollt használja

A vezeték nélküli kommunikációhoz az AQARA kapcsoló az energiahatékony ZigBee 3.0 protokollal van felszerelve. Különböző gyártók eszközeit képes összekapcsolni, és fenntartani kölcsönös kompatibilitásukat és felhasználóbarát működésüket.

WiFi kapcsoló AQARA Wireless Mini Switch T1

Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol ZigBee

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Samsung SmartThings, IFTTT
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Amazon Alexa
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Működés

Működés Központi egységgel

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Világítás, Smart-Home

Tulajdonságok

Rendeltetés Fény, Készülékek
Kód:  Aqara23_008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WB-R02D

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10