Oldal frissítése

AQARA Curtain Driver E1 Track Version

3,7 3 értékelés
34 590 Ft

AQARA Curtain Driver E1 Track Version

Olyan függönyvezérlőt keresel, amely a zsanérok behúzását és kinyújtását kezeli helyetted? Akkor értékelni fogod az Aqara Curtain Driver E1 berendezést. Ezt a változatot sínes garnisokhoz tervezték, és az Aqara Hub-on keresztül működtetheted őket. Ezután egyszerűen beállíthatod a vezérlést iOS vagy Android okoseszközödön az időjárás, az idő vagy más Aqara-eszközök állapota alapján. A Curtain DriverE1 tartalmaz egy fényérzékelőt, amelynek köszönhetően lehetővé teszi a függöny automatikus vezérlését az aktuális fényerő alapján. Emellett az otthoni asszisztensek és hangvezérlők széles skálájával is kompatibilis. Olyan ökoszisztémákat használhatsz, mint az Apple HomeKit, az Amazon Alexa, a Google Assistant, az IFTTT és még sok más. 

Az Aqara Curtain Driver E1 legfontosabb jellemzői

  • Zigbee 3.0 protokollt használ, és akár 1 évig is működhet feltöltés nélkül
  • A beépített fényérzékelő lehetővé teszi az aktuális fényerőn alapuló vezérlést
  • Az Aqara Curtain Driver E1 maximális terhelhetősége 12 kg
  • Telepítés további szerszámok nélkül
  • Számos ökoszisztéma támogatása - HomeKit, Alexa, Google, IFTTT és még sok más...
  • Támogatja az egygombos működést, pl. Aqara Mini Switch
  • Állítható sebességű függönyszéthúzás

Zigbee 3.0 protokoll

A Zigbee 3.0 több szempontból is a legstabilabb, leggyorsabb és energiatakarékosabb intelligens otthoni rendszer. Ugyanakkor számos nagyszerű funkciót és hosszú távú támogatást kínál. Ráadásul ez egy nagyon energiatakarékos technológia, így a Curtain Driver E1 akkumulátora még akár egy évig is kibírja újratöltés nélkül.

Minőségi és intelligens feldolgozás

Az Aqara Curtain Driver E1 kapacitása akár 12 kg-os függönyök ki- illetve behúzására is alkalmas, így a legnehezebb darabokkal is könnyedén megbirkózik. A telepítés nagyon egyszerű, és nincs szükséged semmilyen további szerszámra, csak rögzítsd a Curtain Driver E1-et a függönyre, és máris használhatod. Az Aqara Home alkalmazás segítségével egy gombnyomással, például az Aqara Mini Switch segítségével kihúzhatod és behúzhatod a függönyöket. Ha két Curtain Driver E1 egységet kell felszerelned egy ablakra, akkor csoportosíthatod is őket, hogy egyszerre lehessen őketkihúzni/behúzni. 


Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol ZigBee

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Aqara Home
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Szlovák

Működés

Működés Központi egységgel

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Tulajdonságok

Rendeltetés Ablak, Függönyök
Kód:  Aqa22_08
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AQARA-CM-M01-TRACK-1279

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10