Oldal frissítése

AQARA Curtain Driver E1 Rod Version

5 2 értékelés
40 190 Ft

AQARA Curtain Driver E1 Rod Version

Olyan függönyelhúzó motort keresel, amely a függönyök behúzását és kihúzását kezeli helyetted? Akkor értékelni fogod az Aqara Curtain Driver E1 eszközt. Ezt a változatot rúdra szerelt függönyökhöz tervezték, és az Aqara Hub működteti. Ezután egyszerűen beállíthatod a vezérlést iOS vagy Android okoseszközödön az időjárás, az idő vagy más Aqara-eszközök állapota alapján. Az E1 Curtain Driver fényérzékelőt is tartalmaz, így lehetővé teszi a függöny automatikus mozgatását az aktuális fényerő alapján. Emellett az okos otthoni asszisztensek és hangvezérlők széles skálájával kompatibilis. Olyan ökoszisztémákat használhatsz, mint az Apple HomeKit, az Amazon Alexa, a Google Assistant, az IFTTT és még sok más.

Az Aqara Curtain Driver E1 függönyelhúzó motor legfontosabb jellemzői

  • Zigbee 3.0 protokollt használ, és akár 1 évig is működhet töltés nélkül
  • A beépített fényérzékelő lehetővé teszi az aktuális fényerőn alapuló vezérlést
  • Az Aqara Curtain Driver E1 maximális terhelhetősége 12 kg
  • Telepítés további szerszámok nélkül
  • Számos ökoszisztéma támogatása - HomeKit, Alexa, Google, IFTTT és még sok más...
  • Támogatja az egygombos működést, pl. Aqara Mini Switch segítségével
  • A függöny húzásának sebessége állítható

Zigbee 3.0 protokoll

A Zigbee 3.0 sok szempontból a legstabilabb, leggyorsabb és energiatakarékosabb okos otthoni rendszer. Ugyanakkor számos nagyszerű funkciót és hosszú távú támogatást kínál. Ráadásul ez egy nagyon energiatakarékos technológia, így a Curtain Driver E1 akkumulátora akár egy évig is bírja töltés nélkül.

Minőségi és okos kivitelezés - Aqara Curtain Driver E1

Az Aqara Curtain Driver E1 akár 12 kg-os függönyök elhúzására is alkalmas, így a legnehezebb darabokkal is könnyedén megbirkózik. A telepítés nagyon egyszerű, nincs szükség semmilyen szerszámra, csak rögzítsd a Curtain Driver E1 eszközt a függönyre, és máris használhatod. Az Aqara Home alkalmazás segítségével egy gombnyomással, például az Aqara Mini Switch segítségével kihúzhatod és behúzhatod a függönyöket. Ha két Curtain Driver E1 egységet szerelsz fel egy ablakra, akkor csoportosíthatod őket, hogy egyszerre lehessen a két függöny kihúzni/behúzni.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol ZigBee

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások IFTTT
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Szlovák

Működés

Működés Központi egységgel

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Tulajdonságok

Rendeltetés Ablak, Függönyök
Kód:  Aqa22_07
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AQARA-CM-M01-ROD-1219

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10