Oldal frissítése

EVOLVEO Tiny 3

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO Tiny 3

EVOLVEO Tiny 3

Mechanikus ellenállás és kiváló hőelvezetés

A kompakt EVOLVEO Tiny 3 külső box 2,5"-es SATA meghajtók számára készült. Fekete alumínium szerkezete nemcsak mechanikus ellenállóságot és kiváló hőelvezetést garantál, hanem elegáns stílust is. Kompakt mérete minden mobilfelhasználó örömére szolgál. A merevlemez egyszerű szerelésére és az automatikus telepítésre a laikusok is képesek.


Magas átviteli sebesség

A számítógéphez való csatlakoztatáshoz nagy sebességű USB 3.0 csatlakozó szolgál, amely egyben a merevlemez energiaellátását is adja, így tökéletes az utakon. Az EVOLVEO Tiny 3 menet közben csatlakoztatható a számítógéphez és a leginkább használt operációs rendszereknél nincs szükség illesztőprogramok telepítésére sem. A lemez csatlakozásáról egy lágy fényű LED dióda nformál.

EVOLVEO Tiny 3

Legfontosabb tulajdonságok

  • Teljes alumínium szerkezet
  • USB 3.0 csatlakozó
  • SATA merevlemezek számára alkalmas
  • Főkapcsoló az elülső oldalon
  • LED fényjelző
  • Plug and play és Hot swapping
Kód:  GK593c8
Termékszám:  BS-U23A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20