Oldal frissítése

Apple iPad Air M2 13" (2024)

Az Apple iPad Air M2 13″ (2024) egy olyan tablet, amely bármit képes kezelni, amit csak akarsz. Lenyűgöző 13 hüvelykes Liquid Retina kijelzővel és az Apple nagy teljesítményű M2 chipjével rendelkezik, így ideális eszköz a munkához, a multitaskinghoz, a kreatív alkotáshoz és a csúcskategóriás játékokhoz. A továbbfejlesztett iPadOS funkciók és az AI-képes alkalmazások széles választéka segít a kreatív projektek megvalósításában, az adatok elemzésében, a fényképek feljavításában és még sok másban. Fedezd fel velünk az iPad Air 13″ M2-t.

Folytatás
Paraméterek módosítása
32 termék

Apple iPad Air M2 13" (2024)

A Apple iPad Air M2 13" (2024) kategóriában összesen 32 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10