Oldal frissítése

Antonio Juan

antonio juan babák

Antonio Juan: Eredeti babák kicsiknek és nagyoknak

Az Antonio Juan egy kézzel készített spanyol babákat készítő vállalat, amelyet 1958-ban Onil városában alapítottak. Stílusának és minőségének köszönhetően rangos helyet szerzett magának a világpiacon. A kínálatában találsz babákat kicsiknek, gyönyörű babákat a kis hölgyeknek és egyedi, kézzel festett Reborn babákat, amelyek még a felnőtt gyűjtőknek is örömet szereznek. A precíz kézművesség és eredeti megjelenés mellett az Antonio Juan nagy hangsúlyt fektet az ökológiára, ezért az iparágban elsőként használ kézzel szedett és organikusan termesztett biopamutot.

antonio juan babák

Antonio Juan játékbabák

Az Antonio Juan játékbabák minden kislány vágyának megfelelnek. Választhatsz klasszikus babákat vinyl testtel vagy beszélő és síró szövetbabákat is, amelyek a mágneses cumira reagálnak. Ugyanilyen aranyosak azok a babák, amelyek hangokat adnak ki, ha a pocakjukat nyomkodják. Mindegyiküket a valósághű dizájn, a precíz kivitelezés és a legapróbb részletek kivételes minősége jellemzi.

Antonio Juan újszülött játékbabák

Az Antonio Juan játékbabák olyanok, mint az igaziak. Örömet szereznek a legkisebbeknek és a felnőtteknek egyaránt. Akár a hanghatások nélkül kacsintgató, akár a nevetni, pisilni, mozogni vagy sírni tudó babákat kedveled, az Antonio Juan széles kínálatában bőséges választékot találsz. A kézzel festett Reborn babák realisztikus kivitelezéssel és születési bizonyítványokkal minden korosztály gyűjtőinek örömet szereznek.

Antonio Juan újszülött babák
Paraméterek módosítása
49 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20