Oldal frissítése

Anker 12W PowerDrive Car Charger fekete

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Anker 12W PowerDrive Car Charger fekete

Hogyha minőségi autós töltőt keres, amivel feltölthetné Apple készülékét, akkor a megfelelő helyen jár. Ez az újszerű Anker termék villámcsatlakozóval és 2,4 A kimenettel rendelkezik. Ezen kívül egy nagyon sikeres, fekete és piros színkombinációval készült, ami elkápráztatja majd Önt is.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns kialakítás
  • Villámcsatlakozó
  • 2.4 A kimenet
  • Tökéletes feldolgozás
  • 12/24 V feszültségű autók számára

Tökéletes feldolgozás

Minden töltő tartalmaz egy egyedi, ellenőrzött sorozatszámot és egy engedélyezett chipet, amely 100 %-os kompatibilitást biztosít Apple termékekkel. Természetesen a tökéletes biztosági funkció megakadályozza a túlmelegedést, a feszültségingadozást és az egyéb nem kívánatos jelenségeket. Továbbá a PowerDrive Car az egyik legkisebb autós töltő a piacon villámcsatlakozóval.

Kimenet:
2.4 / 5V

Maximális teljesítmény:
12 W

Méretek:
56 × 28 × 28 mm

Súly:
32 g
 

 
Kód:  ANKER3d
Termékszám:  A2307011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15