Oldal frissítése

Dyson V7 Animal Pro

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dyson V7 Animal Pro

Ez a Dyson V7 Animal Pro akkumulátoros rúdporszívó nagy szívóteljesítménnyel és hatásos filtrálással rendelkezik. A porszívónak ergonomikus konstrukciója van, könnyű és hosszú üzemidőt garantáló Li-Ion akkumulátorra működik. A készülék 3,5 órán át töltődik és 30 perc üzemidőt tesz lehetővé. A Dyson V7 Animal Pro porszívóval bárhoz porszívózhat, a padlótól egészen a mennyezetig. A még nagyobb szívóerő érdekében MAX üzemmód is rendelkezésre áll, amellyel 6 percnyi még nagyobb teljesítményű porszívózás érhető el. A Dyson rúdporszívót nagyon könnyen kézi porszívóvá alakíthatja. A HEPA filternek köszönhetően allergiában szenvedőknek is alkalmas. Előnyként említhető a portartály higiénikus kiürítése funkció, amely 0,54 liter térfogattal rendelkezik. A kimosható, életre szóló filternek köszönhetően és a portartálynak köszönhetően, ami egyébként a porzsákot váltotta fel, már nem kell további fogyó cikkeket vásárolnia.

A Dyson V7 Animal Pro legfőbb tulajdonságai

  • Dyson akkumulátoros rúdporszívó 100 AW szívó teljesítménnyel
  • Könnyű porszívó ergonomikus kialakítással, bármit megtisztít a padlótól egészen a plafonig
  • HEPA szűrő és higiénikus kiürítés anélkül, hogy a szennyeződésekkel és a porral kontaktusba kerülne
  • Nagyon könnyen kézi porszívóvá alakítható
  • Tartozékok széles választéka, amellyel bárhol takaríthat

Dyson porszívó kiterjedt tartozékok

A porszívó 2 Tier Radial ciklon technológiával rendelkezik. A technológia 15 ciklont használ, amelyek két rétegben vannak elrendezve és párhuzamosan működnek. Ez a kombináció nagyobb hatékonysággal fogja meg a finom port és más lehetséges allergéneket. A Dyson V7 Animal Pro porszívó csomagjában található egy univerzális, direkt meghajtású forgó kefés szívófej, amely nagyon hatásos a szőnyegek és kemény padló takarítására. Ezen kívül a csomag tartalmaz egy mini szívófejet forgó motorizált fejjel, egy kombinált kefés szívófejet, réstisztító fejet, további rugalmas réstisztító fejet, csövet, hálózati adaptert, falra szerelhető tartót a kényelmes újratöltéshez, mosható motor előtti szűrőt és végül, nem utolsó sorban egy praktikus táskát a porszívóra a tartozékaival.

 

Paraméterek

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3,5 óra
Működési idő 30 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Méret & súly

Szélesség 25 cm
Magasság 124 cm
Mélység 22,5 cm
Tömeg 2,4 kg

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  DYSVY107
Termékszám:  DS-227612-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15