Oldal frissítése

American Tourister

American Tourister bőrönd

Csomagolj kényelmesen és szórakoztatóan az American Tourister-rel

A hamarosan 100 éves American Tourister bőröndmárka még mindig hű az alapító álmához, aki egy kifinomult, de megfizethető bőröndöt akart létrehozni. A fejlesztés évei alatt további innovációk biztosították a könnyedséget és a nagyfokú tartósságot, kéz a kézben járva a modern és szórakoztató dizájnnal és színekkel minden egyes kollekcióban. Ez teszi az American Tourister bőröndöket tökéletes társsá minden szórakoztató utazás során.

American Tourister bőrönd

Az American Tourister bőröndök megkönnyítik az utazást

Az American Tourister bőröndök megfelelnek a tartósság, a könnyű súly, a rugalmasság és az egyszerű kezelhetőség követelményeinek. A keményfedeles bőröndök nagyon erősek és ugyanakkor könnyűek. Az American Tourister szövet bőröndjei több mindent elbírnak, mint ami elsőre látszik, így igazán hosszú utakra is megfelelnek. A szín és a stílus csak hab a tortán minden bőröndnél.

American Tourister-rel a fedélzeten, félelem nélkül

Az American Tourister kabinbőrönd lehetővé teszi, hogy mindent bepakolj, amire szükséged van, és gondtalanul szállj fel a repülőgépre. Ezzel időt és pénzt takaríthatsz meg, mivel minden egyes bőröndöt az egyes légitársaságok pontos súly- és méretkövetelményeihez igazítanak. Az American Tourister segít elkerülni a bőröndök esetleges leadását a reptereken és a plusz poggyászdíjakat. A bőröndök szövet és keményfedeles változatban is kaphatók.

American Tourister bőrönd
American Tourister hátizsákok

Kényelmes American Tourister táskák és hátizsákok

Az American Tourister utazótáskák nagyszerű megoldást jelentenek, ha a bőrönd nem a megfelelő választás számodra, viszont a kényelemről nem szeretnél lemondani - erről a kerekek vagy a vállpántok gondoskodnak. A táskák ideálisak vonaton vagy autóban történő utazáshoz. Az American Tourister hátizsákok biztonságot nyújtanak a laptopok szállítása során, valamint olyan formális megjelenésű poggyászokról beszélünk, amelyek mindenkinek tetszeni fognak, akik munkájuk miatt laptoppal utaznak, és maximális kényelmet és visszafogott stílust szeretnének.

Paraméterek módosítása
47 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10