Oldal frissítése

AMD Ryzen 3000 processzorok

AMD Ryzen 3000

AMD Ryzen 3000 processzorok - Minden szempontból tökéletesek

Az AMD Ryzen 3000 processzorok nagy teljesítményt, korszerű technológiát és egyedülálló innovációkat kínálnak. A legfejlettebb 7 nm-es gyártástechnológiával dolgozzák fel őket, és a legjobb szilícium felhasználásával készülnek. A Ryzen 3000 3. generációs processzorok megtalálják majd a helyüket a gamergépekben, a kreativitás fejlesztő PC-kben, a streaming gépeknél - egyszóval mindenhol, ahol a bevett szabványok megszűnnek, és a számítástechnikai teljesítmény új határait teremtik meg.

AMD Ryzen 3000 processzor sorozat

Tapasztald meg az AMD Ryzen 3000 processzorok úttörő teljesítményét

Az AMD Ryzen 3000 processzorok meglepnek majd, akár alkalmi felhasználó, akár számítógép-rajongó vagy. Sebességben, memóriaméretben és adatátvitelben felülmúlják az AMD Ryzen előző generációját. Vedd át a teljes irányítást a 3. generációs Ryzen processzorok rendkívüli teljesítménye felett a Precision Boost Overdrive vagy a Precision Boost 2 órajel funkcióval, és tapasztald meg a játék processzorok eddig feltáratlan lehetőségeit.

Az AMD Ryzen 3000 a technológia határait feszegeti

A 7 nm-es gyártástechnológia mellett a Ryzen 3000 számos további funkciót és újítást kínál. A világon elsőként támogatja a 3. generációs AMD Ryzen PCIe 4.0 adatsínt, amely nagy áteresztőképességet és átviteli sebességet biztosít. A hatalmas teljesítmény hűtéséről a nagy teljesítményű, ugyanakkor nagyon csendes AMD Wraith hűtők gondoskodnak. Ráadásul az AMD Ryzen 3000 a mesterséges intelligencia segítségével teljes mértékben alkalmazkodik a számítógép használatához.

AMD Ryzen 3000 chip
Játék AMD Ryzen 3000-rel

Fedezd fel az AMD Ryzen 3000 CPU integrált GPU-jának erejét

Az AMD Ryzen 3000 CPU-k integrált AMD Radeon grafikus magot tartalmaznak, így nagyszerű játékteljesítményt érhetsz el anélkül, hogy külön grafikus kártyába kellene beruháznod. Az integrált AMD Radeon GPU-val ellátott Ryzen 3000 processzor az irodai alkalmazásokat, a webes böngészést, a képszerkesztést vagy a videoközvetítést is képes kezelni a kiváló többszálas számítási hatékonyságnak köszönhetően.

Paraméterek módosítása
3 termék

AMD Ryzen 3000 processzorok

A AMD Ryzen 3000 processzorok kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20