Oldal frissítése

AMD Radeon VEGA BLACK PACK + Stamp az AMD 7-1700X Gigabyte X370

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD Radeon VEGA BLACK PACK + Stamp az AMD 7-1700X Gigabyte X370

Szeretnéd bosszantó lag nélkül élvezni a legújabb játékokat? Szertenéd élvezni legapróbb részleteiben is a bonyolult virtuális világot? Az AMD Radeon RX mag Vega 64 grafikus kártya például AMD FreeSync technológiát és modern HBM2 memóriamodulokat használ, melyek a korábban használt GDDR memóriamoduloknál jóval nagyobb adatátviteli sebességgel kecsegtetnek. Még a legnagyobb erőforrásigényű játékok is teljesen simán, minden zavaró körülmény nélkül futnak. Az AMD Radeon RX Vega 64 ráadásul még több AMD  CrossFire grafikus kártya összekapcsolását is lehetővé teszi.

Főbb termékjellemzők

  • A költséghatékony csomag tartalmazza a CPU AMD 7 Stamp az 1700X processzort, a GIGABYTE AORUS AX370-GAMING K7 alaplapot, valamint a Prey és a Wolfenstein II játékokat
  • A nagy teljesítményű AMD grafikus kártya végre méltó versenytársa a GTX 1080-nak
  • Tökéletesen alkalmas a legnagyobb erőforrásigényű játékokhoz is
  • Magas órajel (alapórajel: 1247 MHz, turbó órajel: 1546 MHz)
  • 64 NCU (Next-Gen Compute Unit) feldolgozó egység
  • Hatékony léghűtés
  • Több AND CrossFire kártya összekapcsolása

AMD Vega 64: modern stílusú grafikus kártya

Az AMD Radeon RX Vega 64 lelkét az új magok adják, amelyek 1247MHz-re tornázzák fel az alap-, 1546MHz-re pedig a turbó órajelet. A 4096 stream processzor hatalmas teljesítményt nyújt, melyet tovább fokoz a fejlett HBM2 memória 8 gigabájt kapacitása. Ezen kívül az adatok számára 2048 bites memóriabusz áll rendelkezésre.

A Radeon VR-re készen

Ha rajongasz a virtuális valóságért, és szeretnél végre kimerészkedni ebbe az új világba, most megteheted. A grafikus kártya egyik legfontosabb újdonsága a VR támogatása.  Próbáld ki a saját bőrödön, milyen érzés a számíógépes játékok főhősének lenni!

AMD Ryzen 7 1700X

Valódi gépi intelligencia 8 processzormaggal, 16 szállal és kiterjesztett frekvenciatartománnyal, ugyanakkor jobb hűtéssel: kihagyhatatlan lehetőség. Sosem látott teljeítményét az alapórajelet jelentő 3,4 GHz nyújtja. A terhelés növekedése esetén az órajel 3,8 GHz-re ugrik. Ez mindenképpen elegendő az online játékokhoz és a 4K felbontású virtuális valósághoz. 

Csúcslapka AMD köntösben: X370

Az új processzorhoz természetesen új alaplapra is szükség van. A GIGABYTE AORUS AX370-GAMING K7 a jobbfajta alaplapok közé tartozik, sokféle funkcióval. Ez a tartozék a tapasztalt felhasználók, az overclockerek és  a szenvedélyes játékosok igényeit tartja szem előtt. Támogatja az AMD Crossfire videókártyát és az SLI-módot, egy speciális, a PC-k telejsítményét tuningoló chipet, valamint a mai, fejlett RGB háttérvilágítási opciókat. 

Paraméterek

Méret

Szélesség 272 mm
Magasság 112 mm
Mélység 40 mm

Chip

Modellmegjelölés Vega
Stream processzorok száma 4 096×
Gyártási technológia 14 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 8 GB
Memória típusa HBM2

Órajel

Alap órajel 1 247 MHz
Memória frekvenciája 945 MHz (0,95 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Speciális videókártya funkciók Radeon VR-Ready
Párhuzamos kártya támogatás Quad CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 295 W
Szükséges plusz tápkábel 2× 8-pin
Ajánlott tápegység 750 W
Kód:  EL850x3
Termékszám:  Vega 64 Air with 1700X+Giga.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10