Oldal frissítése

AMD FX-9370

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD FX-9370

Az AMD FX-9370 egy szuper teljesítményű többmagos processzor, mely a  Vishera magon alapszik.A nyolc mag a modern 32 mn gyártási folyamat eredménye, melynek köszönhetően sikerült javítani a feldolgozás hatékonyságát, a teljesítmény növelése mellett, és sikerült csökkenteni a hősugárzás mértékét is. A processzor a Turbo CORE technológia második generációját használva, biztosítja a maximális teljesítményt a széleskörű felhasználás során.
Kellemes bónusz még minden bizonnyal a nyitott órajel-ütemező, ami lehetővé teszi annak maximális felhúzását. A processzor a fejlett DDR3 memóriát támogatja, melynek előnye az optimalizált kommunikáció,  közvetlenül a magok és a memória-modulok között. A processzor egy sor más funkciót is támogat a teljesítmény javítása érdekében, a megbízható működés, és a jelenlegi és jövőbeli virtualizációs környezetben igényelt biztonság érdekében. Nagy előnye az a tény, hogy a virtualizált alkalmazások közvetlenül és gyorsan hozzáférhetnek a hozzárendelt memóriához.
Az AMD FX-8320 lehetővé teszi a vadonatúj utasítások feldolgozását is. Az  AVX (Advanced Vector Extensions) parancs javítja a párhuzamosságot, ami különösen előnyös a tudományos és 3D-s alkalmazásokat használó programoknál, amik összetett lebegőpontos számításokat végeznek. Az AES (Advanced Encryption Standard) parancs pedig jelentősen javítja a legújabb titkosítási alkalmazások teljesítményét, olyanokét mint például a TrueCrypt, vagy a PCMark kiértékelő aplikáció.
Az FX szériás processzorok különösen alkalmasak igényes 3D modellezéshez, videószerkesztéshez és számítógépes játékok futtatásához, így önök is kihasználhatják a processzorok kiváló teljesítményét, vonzó ár-érték aránnyal kombinálva.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD FX
Foglalat AMD AM3+
Modellmegjelölés AMD FX-9370
Processzor kódnév Piledriver

Magok száma

Processzormagok száma 8 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 4,4 GHz (4,4 GHz)
Max. frekvencia (OC) 4,7 GHz (4 700 MHz)

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció
Gyártási technológia 32 nm
L2 cache 8 MB
L3 cache 8 MB
Kód:  BD495y1
Termékszám:  FD9370FHHKWOF

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05