Oldal frissítése

AMD FX-8370E

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD FX-8370E

AMD FX-8370E egy szuper erős multi-core processzor alapú mag Vishera. Nyolc a magok készülnek modern 32 mn gyártási folyamat, amelynek köszönhetően sikerült javítani a feldolgozás hatékonyságának növelése mellett teljesítményét és csökkenti a hősugárzás. A processzor, Turbo CORE technológia a második generációs, amely biztosítja a maximális teljesítményt széles körben alkalmazható. Ez egy változata a tulajdonság E, ami megtakarítást változat csökkentett energiafogyasztás.
Szép bónusz minden bizonnyal nyitott szorzó, ami overclocking fel. A processzor támogatja a fejlett DDR3 memória előnye az optimalizálása a fejlett kommunikációs közvetlenül minden mag memóriamodulokat. A processzor támogatja a funkciókat a teljesítmény javítása érdekében, a megbízhatóság, és a biztonság a meglévő és jövőbeli virtualizációs környezetben. A nagy előnye az a tény, hogy azok a virtualizált alkalmazások közvetlen és gyors hozzáférést biztosít a lefoglalt memóriát.
AMD FX-8370E lehetőséget nyújt a feldolgozni új utasításokat. Útmutató AVX (Advanced Vector Extensions) javítja a párhuzamosság, ami különösen előnyös tudományos és 3D alkalmazásokat használó összetett lebegőpontos számítások. Útmutató AES (Advanced Encryption Standard), akkor jelentősen javítja a teljesítményt a legújabb titkosítási alkalmazások, mint például a TrueCrypt és elbírálása, mint PCMark.
FX sorozatú processzorok különösen alkalmasak az igényes 3D modellezés, videó szerkesztés és számítógépes játékok, amelyek kihasználják a kiváló teljesítményt, kombinálva a vonzó ár.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD FX
Foglalat AMD AM3+
Modellmegjelölés AMD FX-8370E
Processzor kódnév Piledriver

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,3 GHz (3,3 GHz)
Max. frekvencia (OC) 4,3 GHz (4 300 MHz)

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Csökkentett fogyasztás, Hűtővel
Gyártási technológia 32 nm
L2 cache 8 MB
L3 cache 8 MB
Kód:  BD495v
Termékszám:  FD837EWMHKBOX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20