Oldal frissítése

AMD FX-8350 Wraith hűtő

4,9 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD FX-8350 Wraith hűtő

Az AMD FX-8350 lerántja a leplet a többmagos feldolgozás minden előnyéről. A processzor második generációs Turbo CORE technológiával rendelkezik, amely biztosítja a széles körben alkalmazható maximális teljesítményt. Ha nem használja az összes processzormagot, az aktív mag frekvenciáját automatikusan megnöveli, így kiváló teljesítményt nyújt olyan alkalmazások számára is, amelyek nem használják ki a teljes számítási potenciált.

Főbb jellemzők

  • Nagy teljesítményű nyolcmagos processzor
  • 4,2 GHz-es maximális frekvencia
  • Speciális Wraith hűtő jelentősen alacsonyabb zajszinttel

Fejlett technológiák

A processzor támogatja a DDR3 memóriákat, az egyes magok és a memóriamodulok közötti fejlett kommunikáció optimalizációjának minden előnyével. Emellett képes növelni a teljesítményt és megbízhatóságot, és a virtualizációs környezetek támogatása sem maradhat el. A nagy előnye, hogy a virtualizált alkalmazások számára közvetlen és gyors hozzáférést biztosít a lefoglalt memóriához.

Az igényeseknek

Az AMD FX-8350 hatalmas mennyiségű utasítást képes kezelni. Az AVX (Advanced Vector Extensions) utasításkészlet javítja a párhuzamosságot, ami különösen hasznos az összetett lebegőpontos számításokat használó tudományos és 3D alkalmazások számára. Az AES (Advanced Encryption Standard) utasításkészlet jelentősen javítja a legújabb titkosító alkalmazások teljesítményét, mint például a TrueCrypt és a PCMark értékelő programok. Az FX sorozatú processzorok különösen alkalmasak az igényes 3D modellezéshez, videó szerkesztéshez és számítógépes játékokhoz, amelyekkel kihasználható a prémium teljesítmény vonzó áron.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD FX
Foglalat AMD AM3+
Modellmegjelölés AMD FX-8350
Processzor kódnév Piledriver

Magok száma

Processzormagok száma 8 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 4 GHz (4 GHz)
Max. frekvencia (OC) 4,2 GHz (4 200 MHz)

Teljesítmény

CPU Passmark 8 949

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Hűtővel
Gyártási technológia 32 nm
L2 cache 8 MB
L3 cache 8 MB
Kód:  BD495q1
Termékszám:  FD8350FRHKHBX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05