Oldal frissítése

AMD FX-6350

4,7 70 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD FX-6350


Az AMD új FX szériája, a Piledrivert leváltó Vishera sorozat még nagyobb teljesítméynt kínál, mint elődje, méghozzá alacsonyabb energiafogyasztással. A processzor az AMD fejlett, AM3+ tokozásával kompatibilis, amely számos új technológiát támogat, és lehetővé teszi, hogy az új Vishera processzorok teljes erejét kihasználhassuk.


A processzor, amely érted készült

AMD FX-6350 az új generációs FX processzorok között is az egyik leggyorsabb termék. A hatmagos konstrukció fejlett és modern, 32nm-es csíkszélességű gyártástechnológiával készül, amely a teljesítmény és a feldolgozás sebességének növelése mellett alacsonyabb energiaigénnyel és hősugárzási mutatókkal rendelkezik. A processzor teljesítményét tovább növeli az innovatív Turbo core funkció, amely megnöveli az órajeleket, ezáltal még gyorsabb feldolgozást tesz lehetővé.

Křemíkový ďábel s logem AMD

Silicon ördög logo AMD

Intelligens órajelvezérlés

Ha olyan alkalmazásokat futtatna, amelyek nem használják ki a processzorban rejlő erőt, akkor sem kell aggódnia, hiszen az új FX processzorok automatikusan a feladatokhoz igazítják az órajelüket. Így sokkal energiahatékonyabbá válik a működés alacsony terhelésnél, ha pedig szükség van az extra lóerőkre, akkor bekapcsol a Turbo Core funkció, amely a gyári maximum felé emeli az órajeleket, a 125W-os határ átlépése nélkül.

AMD
 

Szárnyaló órajelek

A processzor a DDR3-mas osztályú memóriamodulokkal kompatibilis. Az intelligens memóriavezérlő segítségével az új FX processzorok sokkal gyorsabb magok közti kommunikációt biztosítanak. Amennyiben pedig érdekel a korlátlan teljesítmény kiaknázása, a nyílt szorzózáras FX osztályú processzorokból - megfelelő hűtővel - könnyedén kihozhatod az utolsó csepp teljesítményt is%

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD FX
Foglalat AMD AM3+
Modellmegjelölés AMD FX-6350
Processzor kódnév Piledriver

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,9 GHz (3,9 GHz)
Max. frekvencia (OC) 4,2 GHz (4 200 MHz)

További paraméterek

Jellemzők Nyitott szorzó, Virtualizáció, Hűtővel
Gyártási technológia 32 nm
L2 cache 6 MB
L3 cache 8 MB
Kód:  BD495i4
Termékszám:  FD6350FRHKBOX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15