Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AMD FX-4320

4,6 64 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD FX-4320


Az AMD bemutatja az új generációs asztali processzorokat, melyeket ismét FX Series néven fog értékesíteni, de a Bulldozer modulok helyett új, Piledriver modulokat kínál. Ezektől nagyobb teljesítményt, és minden bizonnyal alacsonyabb energiafogyasztást remélhetünk.Minden processzor az AM3+ foglalathoz lett kialakítva,melyben kiválóan helyezkedik el a kis szilícium lapocska. 


Négymagos processzor alacsony áron

Az AMD FX-4320 az új FX szériájú processzorok igen markáns képviselője. A többmagos processzort fejlett, 32 nanométeres gyártási technológiával készítik, amelynek köszönhetően sikerült javítani a feldolgozás hatékonyságát, sikerült a teljesítményt megnövelni és csökkenteni a hősugárzás mértékét is. A processzor a Turbo CORE második generációs technológiát hasznosítva, maximális teljesítményt biztosít, széleskörű felhasználása során .

Křemíkový ďábel s logem AMD

Silicon ördög logo AMD

A frekvenciák intelligens vezérlése

Amikor nem használja az összes processzormagot, akkor az aktív magoknál automatikusan megnövekedik az üzemi frekvencia, így kiváló teljesítményt biztosít azon alkalmazások számára is, amelyek nem használják ki a processzor teljes számítási potenciálját . A processzor  dupla turbo frekvenciás, így képes a kettő között váltani úgy, hogy azok mindig a TDP megadott felső határához igazodhassanak.

AMD
 

Könnyed órajel-ütemezés

A processzor a DDR3 memóriát támogatja. Kiválóan együttműködik a kisfeszültségű modulokkal is. Ez a modell egy intelligens memória vezérlőt használ, amely optimalizálja a kommunikációt a processzormagok és a memória-modul között. Ha szívesen tuningolja rendszerét,akkor biztosan értékelni fogja a feloldott alapfrekvencia sokszorosítót is. Ezáltal egy jóminőségű hűtővel, a processzor  teljesítményét a végletekig kihasználhatja.

 

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat AMD FX
Foglalat AMD AM3+
Modellmegjelölés AMD FX-4320
Processzor kódnév Piledriver

Magok száma

Processzormagok száma 4 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 4 GHz (4 GHz)
Max. frekvencia (OC) 4,2 GHz (4 200 MHz)

Teljesítmény

CPU Passmark 5 004

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Hűtővel
Gyártási technológia 32 nm
L2 cache 4 MB
L3 cache 4 MB
Kód:  BD495d2
Termékszám:  FD4320WMHKBOX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10