Oldal frissítése

AMD FirePro W600

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD FirePro W600

Az AMD FirePro grafikus kártya a professzionális grafikus gyorsítók képviselője. Annak ellenére, hogy rendkívüli számítási teljesítménnyel bír, nem játékhoz és otthoni használatra van tervezve. Felhasználási területe a fejlesztési szektorban alkalmazott munkaállomások, ahol kihasználhatja a kiváló teljesítményű, első osztályú képminőséget és a több rákapcsolt monitort. Ezért ez a kártya a fejlett vizualizációs rendszerekkel, komplex modellezéssel és nagy mennyiségű adat általános feldolgozásával foglalkozó szakembereknek a legjobb választás

Fő előnyei

  • Kártya professzionális használata a fejlesztési ágazatban
  • GCN architektúra biztosítja az egyszerű munkát a 3D objektumokkal
  • 2 GB GDDR5 memória, hogy több monitoron is dolgozhasson
  • OpenGL 4.2 és DirectX 11 támogatás
  • AMD Zero Core Power és Power Tune a fejlett energiagazdálkodásért

Fejlesztésnél verhetetlen segítség

Bár a FirePro kártya teste meglehetősen kompakt, teljesítményben verhetetlen, ami a 2 GB szupergyors GDDR5 memóriával párosítva biztosítja a folyamatos munkát a modellezésnél nagy felbontás mellett, gazdagon megvilágított jeleneteknél is, miközben megtartja az alacsony energiafogyasztást. Nem elég önnek egy vagy két monitor a munkához? Jó helyen tapogatódzik, mivel a FirePro  hat mini DisplayPort csatlakozóval rendelkezik, így akár 6 monitort is csatlakoztathat hozzá, létrehozva egy hatalmas munkaterületet.

Professzionális használatra optimalizálva

Az AMD FirePro W600 kifejezetten a 3D-ben renderelt térben végzett hatékony munkához van kitalálva. Hála az optimalizált meghajtóprogramoknak, amiknek minden változata 16 hetes automatikus és kézi szintű vizsgálat után kerül csak ki, a lehető legnagyobb stabilitást biztosítja a meghajtóprogramnak, de a munkaeszköznek - a grafikus kártyának- is. A legújabb technológiák segítségével, mint például az AMD Eyefinityteljes támogatásával az akár 6 monitoron végzett munkához, az OpenGL 4.2, AMD PowerTune alkalmazásával, hogy a kártya alulhajtott lehessen az alacsonyabb igényű, feladatok végzésénél vagy fordítva akár 30%-al túlhajtható legyen az alkalmazástól függően, hogy a fejlesztés mindig könnyű és kellemes élmény maradjon.

 

Paraméterek

Chip

Modellmegjelölés FirePro W600
Stream processzorok száma 512×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Professzionális

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 825 MHz

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás mini DisplayPort
Kimenetek száma 6

Technológia

DirectX változat 11.0

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Egy slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 75 W
Szükséges plusz tápkábel Nem
Kód:  EL840d1
Termékszám:  100-505968

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10