Oldal frissítése

AMD FirePro W2100

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMD FirePro W2100

Az AMD FirePro a professzionális grafikus gyorsítók egyik képviselője. Annak ellenére, hogy rendkívüli számítási teljesítménnyel rendelkezik, mégsem játékra vagy otthoni használatra tervezték. Kifejezetten munkaállomások részére ajánljuk a fejlesztői szektorban, amennyiben kiváló teljesítményű, első osztályú képminőséget és több monitoros csatlakoztatási lehetőséget biztosító videokártyát szeretne. Ezért, ez a legjobb választás fejlett vizualizációkkal, komplex modellezéssel és nagy mennyiségű adat általános feldolgozásával foglalkozó szakemberek részére.

Fő előnyök

  • Professzionális videokártya a fejlesztői ágazatnak
  • GCN architektúra a 3D objektumokkal történő egyszerű munkáért
  • 2 GB GDDR5 memória egyszerre több monitoron történő munkához
  • Számítási teljesítménye 403,2 GFLOPS
  • OpenCL 1.2 Támogatás
  • AMD Zero Core Power és Power Tune energiagazdaságos technológia

Verhetetlen segítség a fejlesztésben

Habár a FirePro rendkívül kompakt, de mégis verhetetlen teljesítményt szolgáltat, amely együtt a szupergyors 2 GB GDDR5 memóriával könnyedén kezeli a nagy felbontású modellek és gazdagon megvilágított jelenetek tervezését. Mindezt alacsony energiafogyasztás mellett és két nagy felbontású kijelzőre való kivetítéssel, amelynek csatlakoztatásáról két darab DisplayPort gondoskodik.

Készen áll a professzionális használatra

A GCN architektúrán alapuló AMD FirePro W2100,  kifejezetten 3D-s terek hatékony renderelésére hozták létre. Átalakítható kisebb energiafogyasztásúra a használt alkalmazástól függően a legújabb technológiák segítségével, mint például az OpenCL 1.2, OpenGL 4.4, AMD PowerTune. Akár 30%-kal is túlhajtható a kártya, így a fejlesztői munka mindig egy egyszerű és kellemes élmény lesz.

Alaposan tesztelt illesztőprogramok

Maximális megbízhatóságot az alaposan tesztelt illesztőprogramok biztosítják. Minden egyes új verzió 16 hetes vizsgálati perióduson megy keresztül, amely magában foglalja mind az automatizált és manuális szinteket. Ez által válik lehetővé a legnagyobb stabilitás az illesztőprogram és az eszköze- a videokártyája - között. 

Paraméterek

Chip

Modellmegjelölés FirePro W2100
Stream processzorok száma 320×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Professzionális

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa GDDR3

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort
Kimenetek száma 2

Technológia

DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Egy slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 26 W
Szükséges plusz tápkábel Nem
Kód:  EL840b1a
Termékszám:  100-505980

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05